Reţete de la cititori: Vinete la grătar - Loredana Manz

Ultima actualizare:

    Vinete la grătar
Vinete la grătar

Ingrediente:

-   2-3 vinete

-   ½ legătura pătrunjel verde

-   2 căpăţâni de usturoi mai mici

-   ulei de măsline

-   sare

Mod de preparare: Se spală vinetele foarte bine şi se taie în felii rotunde nici prea subţiri, nici foarte groase. Se pune sare peste ele şi se lasă la scurs într-o sită. Se curaţă usturoiul de coajă, se pisează mărunt şi se amestecă cu ulei de măsline, sare şi pătrunjelul verde tocat mărunt, obţinându-se o pastă. Feliile de vinete se ung cu ulei de măsline şi se pun la prăjit pe grătarul încins întorcându-se pe ambele părţi. După ce vinetele s-au prăjit se ung deasupra cu pasta de usturoi. Se pot servi atât calde cât şi reci. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net