Reţete: Papanaşi fierţi – Panazan Bianca Raluca

Ultima actualizare:

    Papanaşi fierţi
Papanaşi fierţi

INGREDIENTE• 250 g brânză de vaci

• 3 linguri zahăr green sugar• 2 linguri griş• 1lingură făină• 1 ou• 100 g pesmet+ 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar Pentru decor:• smântână• dulceaţă de cireşe• fulgi de ciocolată albă

MOD DE PREPARARE

Brânză se amestecă cu zahărul, esenţele, grişul, oul şi făină. Se amestecă ingredientele cu un tel. Într-o oală punem apă la fiert cu un praf de sare.Untul se topeşte într-o tigaie, punem pesmetul şi zahărul green sugar, amestecăm des şi lăsăm la foc maxim 5 minute, nu trebuie să se ardă. Cu mâinile date prin făină, formăm biluţe din compoziţia de brânză, când apa începe să fiarbă adăugăm pe rând biluţele. Când se ridică la suprafaţă sunt fierţi,îi luăm cu o paleta şi îi dăm prin pesmet. Se servesc cu smântână şi dulceaţă de cireşe. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net