Ruladă cu mere moldovenească
Un desert deosebit de bun, rulada cu mere moldovenească este cea mai bună alegere, mai ales că merele sunt proaspete. Acrișoare sau mai dulci, se folosesc cu succes la rulade, iar rețeta moldovenească este tot ce își poate dori cineva.
Cine dorește o ruladă foarte simplă poate face un aluat din făină, lapte și puțin unt, pe care să îl întindă bine cu mână. Să curețe merele de sâmburi și coajă, să le taie felii, apoi să le așeze peste aluatul întins, după ce au fost amestecate cu zahăr. Se face rulada ușor, apoi se lasă la cuptor timp de 20 de minute. Se servește cu zahăr pudră și scorțișoară. Pentru cine are mai multă răbdare, iată o ruladă pufoasă și delicioasă.
Ingrediente Ruladă cu mere moldovenească:
4 linguri de făină albă de calitate superioară6 linguri de zahăr4 mere de mărime potrivită4 ouăJumătate de linguriță de scorțișoarăJumătate plic de praf de coptSare
Află cum se prepară rulada moldovenească cu mere pe clickpoftabună.ro.