Supă cremă de sparanghel

Ultima actualizare:

    Foto: jamieoliver.com
Foto: jamieoliver.com

O supă-cremă de sparanghel este întotdeauna câştigătoare. Noi îţi propunem să o serveşti alături de un ou poşat şi pâine ciabatta rumenită, o alegere perfectă pentru seri mai reci de iarnă. Dar nu numai.

Ingrediente

800 g sparanghelulei măsline2 cepe curăţate şi tocate2 tije de ţelină spălate şi tocate2 fire de praz curăţate şi tăiate rondele2 litri supă de pui sau de legumesarepiperouă (câte unul pentru fiecare porţie)felii de pâine ciabatta (câte una pentru fiecare porţie)1 linguriţă unt

Mod de preparare

Pui sparanghelul la înmuiat în apă cu gheaţă timp de câteva minute, apoi îl trecu prin jet de apă rece. Îndepărtezi partea de jos, dură, lemnoasă pe care o arunci. Tai vârfurile şi le păstrezi. Apoi îl cureţi cu cuţitul econom.

Încingi o cratiţă cu ulei de măsline. Pui ceapa la călit, tijele de ţelină şi prazul timp de 10 minute până se înmoaie.

Rețeta completă pe clickpoftabuna.ro, AICI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net