Supa de ouă, rețeta care a înnebunit internetul. Ce trebuie să pui în ea pentru a fi un adevărat deliciu

În universul culinar, se întâmplă adesea să descoperim rețete care devin repede fenomene virale, iar supa de ouă nu face excepție. Această delicioasă și reconfortantă mâncare a captat atenția internetului, devenind preferata multora datorită combinației perfecte de ingrediente și a ușurinței în preparare.

Supă de ouă. Foto: arhiva.
Supă de ouă. Foto: arhiva.

Iată ce ingrediente sunt necesare pentru această rețetă

Pentru această rețetă de supă cu ouă, care este demențială, avem nevoie de: 

- 4 ouă
- 2 morcovi
- 1/2 ardei roșu
- 1 ceapă
- 1 țelină
- 1 păstrânarc
- 1 praz (5-6 cm)
- Sare, piper, pătrunjel (după gust)
- 1 lingură făină
- 1 cățel usturoi
- 3 linguri ulei
- 300 gr smântână
- Apă (după necesitate)
- Opțional: 1 ceșcuță orez
- Opțional: lămâie și oțet

Cum se prepară această supă cu ouă. Rețeta pas cu pas

-  Curățați și spălați morcovii, ardeiul, ceapa, țelina, păstrânarcul și prazul. Tăiați prazul și ardeiul, iar usturoiul pisați-l fin. Într-o cratiță, încingeți uleiul și căliți legumele până când acestea devin moi.

- După ce legumele s-au înmuiat, adăugați aproximativ 2 litri de apă și usturoiul pisat. Lăsați compoziția să fiarbă timp de 15 minute, până când aromele se contopesc armonios.

-  Într-un bol, amestecați smântâna cu făina, adăugând două polonice de supă și amestecând bine. Turnați acest amestec în cratiță și lăsați-l să fiarbă acoperit pentru 5-6 minute.

-  După cele 5-6 minute, spargeți în cratiță câte un ou la un interval mic. Lăsați-le să dea câteva clocote și amestecați ușor, adăugând sare, piper și pătrunjel după gust.

- La final, opțional, adăugați orezul pregătit în prealabil. Opțional, puteți încorpora și lămâie și oțet pentru un plus de prospețime. Amestecați ușor și pregătiți-vă să vă bucurați de o supă de ouă delicioasă și reconfortantă.

Supa de ouă, cu gustul său inconfundabil și textura reconfortantă, reprezintă o alegere perfectă pentru a aduce savoare și căldură în zilele friguroase sau pentru a impresiona cu un preparat simplu și delicios. Cu ingrediente la îndemâna oricui, această rețetă se bucură de popularitate crescândă și promite să devină o prezență frecventă în meniurile casei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net