Tartă cu cireşe
Ultima actualizare:
Cauţi deserturi gustoase, care să fie pe placul celor mai pretenţioşi incitaţi? Cu această reţetă nu vei da greş niciodată.
IngredientePentru aluat:
300 g făină200 g unt200 g zahăr3 ouă1 vârf de cuţit de sare
Pentru umplutură:
500 g cireşe
Pentru decor:
1 tabletă ciocolatăcacao
Dificultate: micăPreparare: 40 minPentru 1 tavă
Mod de preparare
Separi albuşurile de gălbenuşuri. Amesteci albuşurile cu zahărul şi le baţi spumă. Pui untul, făina, gălbenuşurile şi sarea într-un bol şi le freci până capătă o consistenţă cremoasă. Apoi torni albuşurile peste această compoziţie şi amesteci până se omogenizează.
Vezi continuarea modului de preparare şi cât trebuie sa stea la cuptor