Tocană la tuci din piept de porc – Clementina Cătălina Stoicescu

Ultima actualizare:

    Tocană la tuci
Tocană la tuci

Ingrediente

•           cca 860 g piept de porc

•           3 cepe roşii

•           8 cepe verzi fără frunze (frunzele le-am pus în omletă)

•           2 morcovi

•           1 conservă de roşii cuburi (400 g)

•           sare

•           condimente fuchs

•           mărar

Mod de preparare

Porţionăm pieptul de porc în bucăţi mai mici şi prăjim în tuci, cât să se înnăbuşe bine şi să se rumenească puţin. Scoatem carnea şi punem ceapa tăiată solzişori, morcovul tăiat cubuleţe mici, presăram puţină sare şi punem un capac deasupra. Lăsăm la călit circa 15 minute, cât să se înmoaie morcovul şi ceapă. Apoi luăm capacul, răsturnăm conservă cu roşii, adăugăm 1/2 cană cu apă şi mai lăsăm să fiarbă 10 minute, după care adăugăm carnea şi aşezăm capacul peste tuci.

Lăsăm tuciul pe foc încă 20 minute, adăugăm condimente de la Fuchs, amestecăm bine şi la final adăugăm mărarul tocat. Am servit cu cartofi noi prăjiţi în tuci şi ardei capia copt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net