Tort cu fructe de pădure
Ultima actualizare:
Ingrediente:
Pentru blat:200 g biscuiţi digestivi50 g ciocolată menaj50 g unt
Pentru decor:1 pachet pişcoturi100 g afine100 g coacăze roşii100 g căpşuni350 ml zeamă de compotPentru sosul de căpşuni:400 g căpşuni6 linguri cu zahăr2 plicuri zahăr vanilat
Pentru umplutură:100 g afine200 g căpşuni
Zdrobeşti biscuiţii şi îi pui într-un castron. Topeşti ciocolata de menaj pe baie de aburi şi amesteci continuu pentru omogenizare. O torni topită peste biscuiţi, pui untul cubuleţe şi amesteci. Tapetezi cu folie de plastic o formă de tort cu inel detaşabil, torni amestecul şi întinzi uniform cu o lingură. Înmoi pişcoturile în zeama de compot şi le aşezi pe marginea formei. Presari fructele şi torni spuma de afine.