Tort cu pere şi brânză de vaci

Ultima actualizare:

Galbene sau verzi, rotunde sau lunguieţe, perele parfumate şi zemoase te îmbie cu savoarea lor.

Ingrediente

Pentru blat

2 ouă130 g zahăr100 ml lapte100 ml ulei150 g făină2 linguri stafide1 păhăruţ de rom1 praf de copt1 lingură zeamă de lămâie

Pentru umplutură

200 g brânză de vaci bine scursă2 ouă200 g zahărcoajă de lămâie500 ml lapte3 pere fierte în vin sau din compot3 foi de gelatină1 linguriţă amidon alimentar

Pentru glazură

125 ml smântână proaspătă100 g ciocolată2 linguri rom

Pentru decor

100 g migdale feliatefelii de pere

Mod de preparare

Baţi ouăle cu zahărul şi cu laptele, adăugat treptat, până se topeşte tot zahărul. Adaugi praful de copt diluat cu zeamă de lămâie, uleiul, treptat, alternând cu făina şi cu stafidele care au stat în prealabil câteva minute în rom...află reţeta AICI



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Supa crema, Bontea, foto Shutterstock, Instagram jpg
hanorac oversize jpg
horoscop jpg
zodie zodii pixabay jpg
Comunicat Beach Please 4 dec (1) jpeg
zodii cu noroc la bani jpeg
horoscop webp
zodii norocoase, foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net