Tortul Sacher, un vis de ciocolată

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Blat: 240 g unt, 120 g zahăr pudră, 120 g zahăr tos, 240 g ciocolată, 8 ouă, 180 g pesmet, 200 g dulceaţă de caise, 100 g frişcă

Glazură: 300 g zahăr pudră, 250 g ciocolată menaj, 100 ml apă

Mod de preparare:

Freci zahărul pudră cu untul până devine spu mos, adaugi gălbenuşurile, pe rând, frecând în conti nuare. Pui ciocolata topită la bain-marie şi freci până devine o cremă. Baţi albuşurile spumă cu zahărul tos, adaugi pesmetul şi amesteci uşor. Uneşti cele două compoziţii şi torni aluatul omogenizat într-o tavă de tort tapetată cu hârtie de copt.

Află aici cum se montează tortul și cât trebuie să-l ții la rece

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net