Trucuri pentru decojirea cartofilor fierţi

image

Unul din “supliciile” la care sunt supuşi bărbaţii de către soţiile lor în preajma sărbătorilor e ajutorul pentru prepararea mesei de sărbătoare. Am decis să venim în întâmpinarea “năpăstuiţilor” cu trucuri pentru decojirea cartofilor fierţi.

Îţi poţi impresiona soţia folosind unul din cele mai simple trucuri pentru decojirea cartofilor fierţi.

Se pare că unul din cele mai simple trucuri pentru decojirea cartofilor fierţi este să-l arunci în apă rece, cu gheaţă, după ce-l scoţi de la fiert. Imediat după aceea răsuceşti coaja şi aceasta se îndepărtează ca prin magie. Cu certitudine partenera de viaţă va fi impresionată de gestul tău. Sfatul nostru este să păstrezi secretul pentru că atunci când va vedea cât de simplu este unul din cele mai tari trucuri pentru decojirea cartofilor fierţi nu va mai aprecia efortul.

Unul din cele mai rapide trucuri pentru decojirea cartofilor fierţi îţi poate uşura viaţa când soţia prepară salată de boeuf

Ingrediente: Două kilograme de cartofi, un kilogram de morcovi, un piept de pui mare, un borcan de 800 grame de castraveciori muraţi, un borcan mic de gogoşari, o lingură de muştar dulce, o linguriţă de muştar iute, 500 de grame de maioneză, sare după gust

Pentru ornat se pot folosi: morcov fiert, pătrunjel, gogoşar murat, castravete murat, albuş de ou, măsline şi mută imaginaţie.

Mod de preparare: Speli cartofii şi-i fierbi în apă cu sare şi aplici unul din cele mai uşoare trucuri pentru decojirea cartofilor fierţi iar apoi îi laşi să se răcească. În acelaşi timp cu cartofii, pui la fiert morcovii curăţaţi şi pieptul de pui. După ce au fiert, le scoţi şi le laşi să se răcească. Toci cartofii, morcovii, castraveţii, gogoşarii şi carnea cubuleţe şi le pui într-un vas mai mare ca să le poţi amesteca. Adaugi muştar, sare, după gust, şi amesteci. Pui maioneza, potriveşti de sare şi amesteci din nou.

Aşezi salata într-un vas şi îţi laşi imaginaţia să zburde când o ornezi cu rondele de morcov, pătrunjel verde, gogoşar murat, castravete murat, albuş de ou, măsline. O poţi aşeza şi pe un platou şi să o serveşti de la rece, ca aperitiv.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
transpiratie jpeg
PHOTO 2022 07 29 18 51 39 jpg
smoothie png
cuplu sex
Horoscop Scorpion png
image png