Vită în stil mongolez

Ultima actualizare:

Atât de rapid şi de uşor! Aceasta este propunerea noastră pentru azi: carne de vită cu un sos plin de arome asiatice.

Pentru 5-6 porţii

Ingrediente

1 kg carne de vită, tăiată foarte subţire1 ceapă, tocată fin1 ardei roşu, tăiat felii3/4 cană sos de soia1 cană apă1 lingură usturoi pisatjumătate linguriţă ghimbir răzuitjumătate cană sos hoisinjumătate cană gem de piersici3 linguri amidon porumb3 linguri apă1lingură ulei de măsline

Mod de preparare

Pune carnea, ardeiul şi ceapa într-o tigaie încinsă cu ulei de măsline.

Amestecă sosul de soia cu gemul de piersici, usturoiul, ghimbirul sosul hoisin şi o cană de apă, într-un vas de mărime medie. Când s-a mai rumenit carnea, toarnă combinaţia lichidă peste vită.

Continuarea modului de preparare pe clickpoftabuna.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net