Vită în stil mongolez
Ultima actualizare:
Atât de rapid şi de uşor! Aceasta este propunerea noastră pentru azi: carne de vită cu un sos plin de arome asiatice.
Pentru 5-6 porţii
Ingrediente
1 kg carne de vită, tăiată foarte subţire1 ceapă, tocată fin1 ardei roşu, tăiat felii3/4 cană sos de soia1 cană apă1 lingură usturoi pisatjumătate linguriţă ghimbir răzuitjumătate cană sos hoisinjumătate cană gem de piersici3 linguri amidon porumb3 linguri apă1lingură ulei de măsline
Mod de preparare
Pune carnea, ardeiul şi ceapa într-o tigaie încinsă cu ulei de măsline.
Amestecă sosul de soia cu gemul de piersici, usturoiul, ghimbirul sosul hoisin şi o cană de apă, într-un vas de mărime medie. Când s-a mai rumenit carnea, toarnă combinaţia lichidă peste vită.