Sucul minune care previne îmbătrânirea și te poate scăpa de ulcer! Se bea dimineața

Un suc inedit poate crește imunitatea și luptă contra ulcerului! Totodată, poate îmbunătăți sănătatea inimii și ajută la digestie. Se bea dimineața un pahar, iar beneficiile sunt cu adevărat surprinzătoare, scrie Organicsfacts.net.

suc jpeg
Sucul minune care crește imunitatea și te poate scăpa de ulcer!

În condițiile în care sănătatea oamenilor devine tot mai precară din cauza stilului de viață agitat și stresant, la care se adaugă și bombardamentul de vești proaste din ultimii 2-3 ani, orice aliment care ajută corpul și mintea trebuie fructificat.

Asta nu înseamnă că orice auzim trebuie să implementăm în regimul nostru. Cel mai bine este ca fiecare om să-și cunoască bine nevoile și organismul, și să folosească ceea ce îl ajută pe termen lung. Bineînțeles, există specialiștii care vă pot sfătui, dar, de cele mai multe ori, cel mai bun paznic al corpului tău ești chiar tu. Să ne întoarcem la sucul surprinzător care se spune ca ar avea numeroase beneficii pentru organism.

Sigur te interesează: Dieta unică a lui Novak Djokovic! Ce mânâncă în fiecare dimineață campionul de la Wimbledon

Ei bine, nu sunt prea mulți care s-au gândit să bea vreodată un pahar mare de suc de cartofi. Se pare că acesta este bogat în nutrienți, inclusiv vitamina C, potasiu, diverse vitamine B, calciu, fier, fosfor, cupru și sulf, printre alți fitonutrienți și compuși organici. Hai să vedem câteva dintre beneficiile sale.

Ce beneficii are sucul care luptă contra ulcerului

Cele mai impresionante efecte asupra sănătății ale sucului de cartofi pot include:

  • prevenirea îmbătrânirii
  • ameliorarea digestiei
  • vindecarea ulcerului 
  • susținerea ficatului
  • îmbunătățirea circulației sanguine 
  • reglarea producției de hormoni

Află care este: Fructul care ne ajută să trăim mai mult. Ne prelungim viața cu 13 minute când îl consumăm

Vrei să arați mai tânăr? Cercetările au arătat că sucul de cartofi este capabil să hidrateze pielea și să livreze antioxidanți la suprafața acesteia. Acest lucru ajută la reducerea aspectului ridurilor și a petelor cauzate de vârstă, protejând în același timp împotriva inflamațiilor și infecțiilor pielii, scrie Antena 3, care citează Organicsfacts.net.

Sucul de cartofi poate trata ulcerul 

Acest suc minune poate forma un strat protector pe mucoasa stomacului pentru a calma durerea și disconfortul provocat de ulcerul gastric.

Poate trata ulcerul deoarece are proprietăți antiacide binecunoscute, având un pH ușor alcalin. Acest lucru poate ajuta la echilibrarea acidității din intestine și la prevenirea sau tratarea aceastei afecțiuni.

Vezi și: Carmen Brumă, avertisment pentru femeile care țin o anumită dietă! Riscurile sunt majore

Un alt aspect important este faptul că acest suc ajută la digestie datorită conținutului de amidon. Cei care-l consumă pot scăpa de simptomele de constipație, balonare, crampe și indigestie.

Sucul de cartofi poate crește imunitatea și sănătatea inimii

Sucul de cartofi este bogat în vitamina C și poate crește imunitatea prin stimularea producției de globule albe. 

Pentru că există o cantitate semnificativă de potasiu într-un singur pahar (mai mult de 50% din aportul zilnic necesar), sucul de cartofi poate reduce presiunea asupra sistemului cardiovascular. El ajută la scăderea tensiunii, dar și la reducerea riscului unui atac de cord, conform sursei citate.

Sucul minune care se poate bea dimineața! Poate detoxifica ficatul și vezica biliară

Ingredientele active din cartofi pot ajuta la curățarea ficatului și a vezicii biliare, două dintre principalele centre de detoxifiere din organismul nostru.

Vezi și: Ce dieta avea Simona Halep în vârful carierei? Mânca același desert în fiecare seară

Trebuie precizat că majoritatea nutrienților se află în coajă. Așadar, dacă vă e poftă să încercați acest suc este important să nu curățați cartofii, ci doar să îi spălați foarte atent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
shutterstock 2118165380 jpg
Coreea de Nord FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
horoscop 28 septembrie (sursa Foto Pixabay)
Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
image png
cuplu