Top 10 avantaje ale mersului pe bicicletă

#Best buys
image

FOTO: Antranias/Pixabay.com

Mersul pe bicicletă are mai multe avantaje pentru sănătate. Însă, înainte de a trece la beneficiile pe care le aduce bicicleta pentru corp, trebui să le menționăm pe cele la care ne gândim mai puțin. 

Atunci când mergem pe bicicletă economisim foarte mult timp. Mergem mult mai rapid decât la pas, dar, mai ales în marile orașe, depășim cu lejeritatea mașinile care stau în trafic zeci de minute, mai ales la orele de vârf. Apoi, tot în ceea ce privește alternativa la mașină, mai trebuie subliniat și că nu mai e nevoie să ne batem capul cu locul de parcare. 

Și nu în cele din urmă, să nu uităm și că economisim foarte mulți bani dacă ar fi să facem o comparație cu nevoile de mentenanță, taxe și carburant pe care le necesită o mașină. 

În ceea ce privește sănătatea, mersul pe bicicletă îmbunătățește starea de bine generală.  La fel care orice alt sport de tip cardio, mersul pe bicicletă, chiar și ca să vă deplasați dintr-un punct în altul va face să aveți un somn liniștit și odihnitor. Mersul pe bicicletă vă eliberează de stres. 

Sănătate fizică, dar și psihică

De asemenea, mersul pe bicicletă vă crește nivelul general de energie, vă întărește mușchii și deveniți mult mai activ. 

Dacă aveți probleme cu greutatea e o bună modalitate de a slăbi. În combinație cu o dietă corespunzătoare, pedalatul vă ajută să dați jos kilogramele în plus și să vă mențineți la greutatea ideală. 

Mersul pe două roți va aduce îmbunătățiri importante și în ceea ce privește digestia, iar metabolismul va funcționa în limitele normale.

Un alt capitol important este legat de starea psihologică. Pedalatul reduce considerabil stresul. Este una dintre cele mai simple modalități prin care poți aduce starea de bine și în timp vei observa că poți gestiona situațiile stresante. 

Mersul pe bicicletă te ajută și să-ți oxigenezi creierul prin faptul că se mărește fluxul de sânge în timp ce pedalezi. 

Pe lângă faptul că se întărește imunitatea, în timp se fortifică sănătatea aparatului respirator, se dezvoltă mușchii și la bătrânețe nici nu vor fi probleme cu varicele. 

Există biciclete pentru toate vârstele și pentru toate situațiile. Iată câteva modele: 

Bicicletă pentru copii Omega Master. Modelul este 2022, manetele pentru schimbător și pentru frână sunt Logan PVC. Anvelopele sunt Ponely, iar roțile sunt de 20 de inci. Mai multe detalii despre această bicicletă, prețul, dar și alte ofertă găsiți - LA ACEST LINK

image

Bicicletă mountainbike Omega Duke. Este ideală pentru reacție și pentru a asigura confort, stabilitate și siguranță. Cadrul este de 49 de centimetri. Are 21 de viteze, iar schimbătoarele de pe față și de pe spate sunt Shimano. Manetele pentru schimbător și frână  sunt Logan Hidrodisk. Are o greutate de 18,5 kilograme. Mai multe detalii despre această bicicletă și alte oferte găsiți - LA ACEST LINK

image

Bicicletă electrică Omega Liouhult. Are un motor puternic pe spate care ajută la o deplasare ușoară față de bicicletele clasice. Bateria are o autonomie de până la 120 de kilometri, dar variază în funcție de nivelul de asistență selectat. Are schimbătoare de viteză Shimano și frâne hidraulice. Este ideală și poate fi folosită mai ales de cei care vor să ajungă la serviciu sau la o întâlnire importantă fără să transpire. Mai multe detalii și alte oferte la biciclete electrice găsiți - LA ACEST LINK

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net