Top 10 avantaje ale mersului pe biciclet─â

#Best buys
image

FOTO: Antranias/Pixabay.com

Mersul pe biciclet─â are mai multe avantaje pentru s─ân─âtate. ├Äns─â, ├«nainte de a trece la beneficiile pe care le aduce bicicleta pentru corp, trebui s─â le men╚Ťion─âm pe cele la care ne g├óndim mai pu╚Ťin. 

Atunci c├ónd mergem pe biciclet─â economisim foarte mult timp. Mergem mult mai rapid dec├ót la pas, dar, mai ales ├«n marile ora╚Öe, dep─â╚Öim cu lejeritatea ma╚Öinile care stau ├«n trafic zeci de minute, mai ales la orele de v├órf. Apoi, tot ├«n ceea ce prive╚Öte alternativa la ma╚Öin─â, mai trebuie subliniat ╚Öi c─â nu mai e nevoie s─â ne batem capul cu locul de parcare. 

╚śi nu ├«n cele din urm─â, s─â nu uit─âm ╚Öi c─â economisim foarte mul╚Ťi bani dac─â ar fi s─â facem o compara╚Ťie cu nevoile de mentenan╚Ť─â, taxe ╚Öi carburant pe care le necesit─â o ma╚Öin─â. 

├Än ceea ce prive╚Öte s─ân─âtatea, mersul pe biciclet─â ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte starea de bine general─â.  La fel care orice alt sport de tip cardio, mersul pe biciclet─â, chiar ╚Öi ca s─â v─â deplasa╚Ťi dintr-un punct ├«n altul va face s─â ave╚Ťi un somn lini╚Ötit ╚Öi odihnitor. Mersul pe biciclet─â v─â elibereaz─â de stres. 

Sănătate fizică, dar și psihică

De asemenea, mersul pe biciclet─â v─â cre╚Öte nivelul general de energie, v─â ├«nt─âre╚Öte mu╚Öchii ╚Öi deveni╚Ťi mult mai activ. 

Dac─â ave╚Ťi probleme cu greutatea e o bun─â modalitate de a sl─âbi. ├Än combina╚Ťie cu o diet─â corespunz─âtoare, pedalatul v─â ajut─â s─â da╚Ťi jos kilogramele ├«n plus ╚Öi s─â v─â men╚Ťine╚Ťi la greutatea ideal─â. 

Mersul pe dou─â ro╚Ťi va aduce ├«mbun─ât─â╚Ťiri importante ╚Öi ├«n ceea ce prive╚Öte digestia, iar metabolismul va func╚Ťiona ├«n limitele normale.

Un alt capitol important este legat de starea psihologic─â. Pedalatul reduce considerabil stresul. Este una dintre cele mai simple modalit─â╚Ťi prin care po╚Ťi aduce starea de bine ╚Öi ├«n timp vei observa c─â po╚Ťi gestiona situa╚Ťiile stresante. 

Mersul pe biciclet─â te ajut─â ╚Öi s─â-╚Ťi oxigenezi creierul prin faptul c─â se m─âre╚Öte fluxul de s├ónge ├«n timp ce pedalezi. 

Pe l├óng─â faptul c─â se ├«nt─âre╚Öte imunitatea, ├«n timp se fortific─â s─ân─âtatea aparatului respirator, se dezvolt─â mu╚Öchii ╚Öi la b─âtr├óne╚Ťe nici nu vor fi probleme cu varicele. 

Exist─â biciclete pentru toate v├órstele ╚Öi pentru toate situa╚Ťiile. Iat─â c├óteva modele: 

Biciclet─â pentru copii Omega Master. Modelul este 2022, manetele pentru schimb─âtor ╚Öi pentru fr├ón─â sunt Logan PVC. Anvelopele sunt Ponely, iar ro╚Ťile sunt de 20 de inci. Mai multe detalii despre aceast─â biciclet─â, pre╚Ťul, dar ╚Öi alte ofert─â g─âsi╚Ťi - LA ACEST LINK

image

Biciclet─â mountainbike Omega Duke. Este ideal─â pentru reac╚Ťie ╚Öi pentru a asigura confort, stabilitate ╚Öi siguran╚Ť─â. Cadrul este de 49 de centimetri. Are 21 de viteze, iar schimb─âtoarele de pe fa╚Ť─â ╚Öi de pe spate sunt Shimano. Manetele pentru schimb─âtor ╚Öi fr├ón─â  sunt Logan Hidrodisk. Are o greutate de 18,5 kilograme. Mai multe detalii despre aceast─â biciclet─â ╚Öi alte oferte g─âsi╚Ťi - LA ACEST LINK

image

Biciclet─â electric─â Omega Liouhult. Are un motor puternic pe spate care ajut─â la o deplasare u╚Öoar─â fa╚Ť─â de bicicletele clasice. Bateria are o autonomie de p├ón─â la 120 de kilometri, dar variaz─â ├«n func╚Ťie de nivelul de asisten╚Ť─â selectat. Are schimb─âtoare de vitez─â Shimano ╚Öi fr├óne hidraulice. Este ideal─â ╚Öi poate fi folosit─â mai ales de cei care vor s─â ajung─â la serviciu sau la o ├«nt├ólnire important─â f─âr─â s─â transpire. Mai multe detalii ╚Öi alte oferte la biciclete electrice g─âsi╚Ťi - LA ACEST LINK

image
george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
silviu silvius prigoana jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
za╚Ť de cafea frumuse╚Ťe pixabay
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
VISUAL DR  mITCAN sECRETELE FRUMUSETII png
L34KQmdE7yRna3G9wAPOCi4vpa3PuQK0uBEHz9ZQwHXfCVDAL LCZXbDTXdDPt6xt1WcVA iE 9gLi94m SJC PfksEMFD3vAb6Rr aS4hnxkdfV OkVUHlWveYwUnWhjbDKIdVisnRN8 uWCQ
QUWf5A GTTZJVkITynGuQSg8Ydh7t0um2zYQq jFM8QLqUMw mXURk85FqsVAu4n1W5Hirp3svLhl2eiMtl6hsnA59 FKDg2lUw9mKJz hSFbVwp3SVgEHtC47nG9laZcRB3ot7YhLl1oEUqSQ
LjpGkwMzV8s7zW9Jva7kxf6RqBlIoN4WFa1sJTcjYDtLhoMgCyAHiIJPiQl1ByZ0AQH23Kd8onkd ThJonyVnlivGRG4mRsDdhxQF UQfHnVW0m1cTbrLmKHhIn6xB5 raV157XnjpdNYUvdIw