Tratamentul minune pentru tratarea transpirației

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cât de eficient este botoxul la axilă, dacă ne scapă sau nu de transpirație, care e cel mai căutat tratament estetic pe timp de vară, înainte de vacanțe, sau dacă se mai poartă sau nu buzele mari și proeminente, aflați imediat!

transpiratie jpeg

Cât de eficient este botoxul la axilă, dacă ne scapă sau nu de transpirație, care e cel mai căutat tratament estetic pe timp de vară, înainte de vacanțe, sau dacă se mai poartă sau nu buzele mari și proeminente, aflați imediat!

Pentru că doctorul estetician al vedetelor, Iancu Morad, știe exact care sunt cele mai noi tendințe în materie de frumusețe și tratamente estetice, așa că ni le-a povestit  pentru Click!

Cât de eficient este botoxul la axilă? Este cel mai bun remediu pentru stoparea transpirației?

Există foarte mulți oameni care suferă de transpirație abundentă, afecțiune denumită hiperhidroză. Asta înseamnă că transpirăm indiferent de faptul că avem o igienă riguroasă și folosim antiprespirant.

Din fericire, tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani și seringa a înlocuit în multe cazuri bisturiul. Dacă în trecut trebuia să apelăm la intervenții chirurgicale de extirpare a glandelor sudoripare pentru a rezolva această problemă, acum nu mai e cazul.

Avem tratamentul minim invaziv cu botox care rezolvă cu succes problema transpirației excesive la axilă. Se injectează micropicături de toxină botulinică (botox) în zona axilară. Intervenția este nedureroasă și nu necesită anestezie.

Toxina botulinică blocheză anumiți receptori, iar activitatea glandelor sudoripare este redusă și transpirația se diminuează considerabil sau poate chiar să dispară complet. Rezultatele se instalează treptat.

Nivelul de transpirație este redus considerabil, la 3-5 zile după injectare. Efectele se mențin până la 9-12 luni. Apoi, tratamentul trebuie repetat, iar durata de menținere a rezultatelor crește. La clinica noastră am observat că cererea pentru tratamentul cu botox împotriva transpirației a crescut cu mai bine de 70% în ultimii ani.

Care este cel mai căutat tratament estetic pentru vara aceasta? Ce își doresc femeile cu ardoare înainte să plece în vacanțe? Cum se înfrumusețează, care sunt cerințele?

Înainte de a pleca în vacanțe, este recomandat să ne pregătim pielea pentru expunerea la soare pentru a diminua pe cât posibil efectele negative pe care știm că razele UV le au. Efecte precum deshidratarea, distrugerea fibrelor de colagen și elastină, apariția ridurilor, petele pigmentare și așa mai departe.

Este, astfel, nevoie de un tratament profesional de hidratare a pielii înainte de vacanță și, bineînțeles, de folosirea cremelor cu protecție solară în fiecare zi, indiferent dacă stăm sau nu la plajă.În acest sens, recomand tratamentul cu Dermapen.

Cu ajutorul acestui dispozitiv cu microace fine, introducem în piele un cocktail de vitamine, oligoelemente și acid hialuronic. Obținem un efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină.

Tratamentul este recomandat inclusiv pentru zone sensibile la nivel facial, în jurul ochilor, pentru conturul nasului sau al buzelor. Recomand la început 4-6 ședințe la interval de 3 săptămâni. Urmează apoi o ședință de întreținere odată la câteva luni, astfel încât să avem pielea perfectă pentru o lungă perioadă de timp.

De asemenea, există și varianta mezoterapiei. Tratamentul se aplică prin microinjecții cu substanțe active ce stimulează producția de colagen și elastină, precum și antioxidanți ce combat radicalii liberi.

Aceasta este nedureroasă și nu presupune timp de recuperare. Rezultatul este întotdeauna spectaculos, dar totodată natural.Pe lângă aceste tratamente de hidratare în profunzime a pielii, printre cele mai solicitate proceduri înainte de vacanță se numără tratamentul ridurilor cu botox, augmentarea buzelor prin metodă M-Technique și chiar blefaroplastia.

Ce recomandări are medicul estetician pe timp de caniculă?

Înainte de orice, trebuie să reținem că este recomandat să aplicăm factor de protecție, ideal 50, de fiecare dată când ne expunem la soare, indiferent că stăm la plajă sau doar ne plimbăm. Foarte important este și hidratarea pielii cu ajutorul tratamentelor minim invazive pe care le-am detaliat anterior, dar și consumarea multor lichide.

Se mai poartă buzele mari și proeminente?

Se poartă orice ne stă bine! Cantitatea injectată de acid hialuronic diferă în funcție de dorințele pacientei și de recomandările medicului, luând în calcul particularitățile cazului. În mod normal, de la 0.5 ml până la 1 ml de acid hialuronic este suficient pentru un tratament, oferind buze mai pline, dar cu aspect natural.

În acest sens, mi-am dorit să pun la punct o procedură care să aibă ca rezultat buze rejuvenate și un contur atrăgător. Totul în perfectă armonie cu trăsăturile feței. Am studiat și am lucrat foarte mult până am pus bazele M-Technique. Această tehnică proprie înglobează mai multe metode, îmbunătățite și modificate.

Practicate într-o anumită ordine, se pune accent pe detaliile anatomice ale buzelor. Rezultatul este spectaculos, feminin, dar are un aspect natural și în armonie cu restul feței. Este printre cele mai solicitate proceduri la noi în clinică în ultimii ani, semn că pacientele mizează din ce în ce mai mult pe înfrumusețarea trăsăturilor, dar păstrarea naturaleții.

Medicul estetician Iancu Morad
Medicul estetician Iancu Morad

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net