3 greşeli de machiaj pe care să nu le mai faci


    Machiajul de vară trebuie să fie unul cât mai simplu şi în nuanţe calde
Machiajul de vară trebuie să fie unul cât mai simplu şi în nuanţe calde

Vrem să fim frumoase şi ne machiem în fiecare zi când ieşim din casă. Însă, multe dintre noi fac greşeli grave care stârnesc în jur zâmbete. Uite ce reguli să respecţi pentru un look impecabil!

1. Aplică fond de ten şi pe gât – Nuanţa pielii de pe faţă este diferită de cea a pielii de pe gât. Cu toate acestea, o discrepanţă foarte mare nu este deloc recomandată. Astfel, când aplici fondul de ten ai grijă să îl întinzi bine pe maxilare şi pe gât. Pentru a nu părea că porţi o mască pe faţă.

2. Porţi machiaj smoky? Rujul trebuie să fie în culori nude - În machiaj trebuie să existe un echilibru. Dacă aplici un machiaj închis pe pleoape, atunci toate celelalte părţi ale feţei tale (pomeţii, buzele) trebuie să fie machiate mai blând, în culori naturale. Astfel, rujul ar trebui să fie într-o nuanţă nude.

3. Asortează culoarea ojei de unghii cu rujul- Este o regulă de care trebuie să ţii cont dacă îţi doreşti un look impecabil: culoarea lacului de unghii trebuie să fie identică cu cea a rujului. Evident, dacă ai unghiile galbene, verzi sau albastre este imposibil. Această regulă se aplică pntru nuanţele de roşu.

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Icoana Basilica ro webp
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
mesaje amoroase jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
chocoflan jpeg
cub horoscop iertare png