5 lucruri neştiute pe care le poţi cere însoţitorilor de bord

shutterstock aeroport calatori jpeg
Ne vom lua adio, pentru o vreme, de la călătoriile cu avionul

Mulţi dintre pasagerii care călătoresc cu avionul nu ştiu că pot apela la ajutorul stewardeselor pentru diferite probleme pe care le întâmpină în timpul zborului. Iată ce le poţi cere însoţitorilor de bord!

Medicamante şi bandaje – În toate avioanele există o trusă de urgenţă cu medicamente de bază pentru dureri, pentru relaxare (dacă ţi-e frică sau ai rău de avion), dar şi bandaje sau pansamente. Aşadar, dacă te doare ceva sau ai nevoie să-ţi pansezi o rană, cere ajutorul stewardeselor.

Schimbarea locului – În cazul în care călătoreşti cu un prieten sau cu o rudă iar locurile voastre nu sunt unul lângă celălalt poţi cere însoţitorilor de bord să vă permită schimbarea locului. Însă, recomandat este să ceri acest lucru imediat după ce te îmbarci.

Şerveţele dezinfectante – Dacă eşti obserdat de curăţenie şi vrei să dezinfectezi locul în care stai roagă un însoţitor de bord să-ţi dea câteva şerveţele dezinfectante.

Reumplerea unei sticle goale – dacă ai avut o sticlă cu apă şi ai terminat-o poţi ruga stewardesele să îţi reumple sticla.

Încă o porţie de mâncare – Mâncarea oferită nu ţi-a ajuns şi mai vrei o porţie? Poţi ruga stewardesele să-ţi mai aducă una. Mulţi pasageri refuză să mănânce în timpul zborului.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
giulia anghelescu2 png
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ciftci mirese JPG
1 machiaj de zi jpg jpeg
zaț de cafea frumusețe pixabay
aspirină frumusețe pixabay
VISUAL DR  mITCAN sECRETELE FRUMUSETII png
L34KQmdE7yRna3G9wAPOCi4vpa3PuQK0uBEHz9ZQwHXfCVDAL LCZXbDTXdDPt6xt1WcVA iE 9gLi94m SJC PfksEMFD3vAb6Rr aS4hnxkdfV OkVUHlWveYwUnWhjbDKIdVisnRN8 uWCQ