5 trucuri care te fac să arăți mai tânără

Îţi plac fotografiile gen „înainte” şi „după”, cu persoane care arată infinit mai bine după sesiuni de machiaj sau cure de slăbire? Ai putea experimenta şi pe tine asemenea situaţii. Vrei sa pari mai tânără? Schimbă-ţi stilul de machiaj, coafura şi garderoba. Uite care sunt acele trucuri de care e bine să ţii cont.

image

Machiajul nu foarte încărcat

El are puterea să-ţi schimbe radical imaginea. Pentru un look fresh, de adolescentă, nu te machia excesiv. Conturează ochii cu un creion sau cu un fard maro la baza genelor, apoi estompează culoarea, pentru a părea doar o umbră naturală. Pentru un plus de luminozitate şi pentru a mări vizual ochiul aplică fard deschis în colţul intern şi sub sprânceană. Un fard prea închis înăspreşte trăsăturile. Mare atenţie la fondul de ten! El trebuie să fie exact în nuanţa pielii şi să nu încarce prea mult, deoarece va accentua ridurile. Un fond de ten fluid, luminos, îţi va da un aer de prospeţime. 

Tunsori mai scurte după 40 de ani

Două aspecte sunt importante aici – forma părului şi culoarea lui. În ceea ce priveşte culoarea, sunt indicate nuanţele deschise, cât mai naturale, de la castaniu deschis până la blond, acesta fiind indicat mai ales celor care au fire albe. Un păr închis la culoare scoate în evidenţă cearcănele, ridurile, paloarea pielii şi toate imperfecţiunile ei. Astfel, dacă eşti brunetă, încearcă tonuri mai deschise, iar dacă eşti blondă alege tonuri aurii, nu cenuşii, care te fac să arăţi mai în vârstă decât eşti în realitate. Apoi, cu cât înaintăm în vârstă, cu atât lungimea părului trebuie să scadă. El nu mai e aşa de strălucitor şi sănătos, iar vârfurile uscate, subţiate, accentuează degradarea. După 40 de ani sunt recomandate tunsorile scurte, chiar cu breton, care dau o atitudine activă, dinamică şi întineresc.

Alege haine care să te avantajeze

Chiar dacă ai peste 40 de ani, nu trebuie să te îmbraci bătrâneşte, cu fuste lungi şi bluze lălâi. Totuşi, bunul simţ cere ca fusta să nu mai fie prea scurtă, cu doar puţin deasupra genunchiului. Încearcă fuste drepte, clasice, dacă ai 40 de ani, sau în croieli mai sofisticate. Evită decolteurile, dacă pielea nu mai e la fel de suplă ca la 20-30 de ani, iar o simplă împreunare a mâinilor în faţă încreţeşte pielea, trădându-ţi vârsta.

Optează pentru accesorii jucăușe

Evită tentaţia de a te asorta în toate – fusta cu haina şi cu poşeta, cerceii cu brăţara şi cu mărgelele... Aşa făcea bunica. Fii jucăuşă, îndrăzneaţă în combinaţii, atâta timp cât sunt de bun gust.

Mai dă jos câteva kilograme

Nu în ultimul rând, credem că ştii deja – o persoană supraponderală arată mult mai în vârstă decât e în realitate. Încearcă să mai dai jos câteva kilograme şi vei părea mai feminină, mai tânără.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!            

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net