5 trucuri despre cum să foloseşti aspirina în viaţa de zi cu zi. Uite cum te ajută!

Ultima actualizare:

    Aspirina te ajută nu numai atunci când eşti răcită, ci şi în ritualul tău de frumuseţe
Aspirina te ajută nu numai atunci când eşti răcită, ci şi în ritualul tău de frumuseţe

De obicei, luăm aspirină când ne doare capul sau când suntem răciţi. Însă, aspirina nu ar trebui să-ţi lipseaască din casă şi din alte motive, care nu ţin de sănătatea ta. Află că aspirina te ajută să scapi de acnee şi mătreaţă, îţi redă culoarea naturală a părului, dar te ajută şi la îndepărtarea petelor de pe haine. Uite 5 trucuri pe care să le încerci şi tu!

1. Curăţă petele de trasnspiraţie de pe haine

Pisează două aspirine şi adaugă pulberea într-o cană pe care ai umplut-o pe jumătate cu apă. Înmoaie materialul textil în această soluţie şi insistă mai ales acolo unde este pătat de transpiraţie. Lasă soluţia să acţionezezpentru câteva ore, iar apoi spală tricoul sau bluza cum o faci în mod obişnuit. 

2. Redă culoarea naturală a părului

Vara, din cauza soarelui, a razelor UV dar şi a substanţelor care se regăsesc în apa din piscină, părul nostru îşi pierde din intensitatea naturală a culorii, devine tern şi fără strălucire. Aspirina, în acest caz, îţi va fi un aliat de nădejde. Dizolvă 6-8 aspirine într-un pahar cu apă caldă şi plică soluţia pe întreaga lungime a părului. Las-o să acţioneze timp de 15-20 de minute, iar apoi clăteşte părul cu apă din abundenţă.

3. Usucă acneea

Pisează o aspirină şi amestecă pulberea cu câteva picături de apă sau zeamă de lămâie până când ajungi la consistenţa unei paste fine. Cu un disc demachiant tamponează zonele afectate de acnee şi lasă tratamentul să acţioneze 30 de minute. Clăteşte apoi cu apă călduţă.

4. Previne mătreaţa

Pisează câteva aspirine şi adaugă pulberea obţinută în şamponul pe care îl foloseşti în mod normal. După câteva spălări vei observa o cantiate din ce în ce mai mică de mătreaţă.

5. Prelungeşte viaţa florilor din vază

Aspirina te ajuă să păstrezi trandafirii şi florile din vază în stare proaspătă mai mult timp. Nu trebuie decât să adaugi în apa în care ţii florile o aspirină pisată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net