8 sfaturi pentru un machiaj nude perfect

Ultima actualizare:

    Fondul de ten, pudra şi fardul de obraz trebuie să fie nelipsite din machiajul tău natural
Fondul de ten, pudra şi fardul de obraz trebuie să fie nelipsite din machiajul tău natural

Machiajul perfect este machiajul care, deşi există, nu se observă. Iată motivul pentru care stilul nude (natural) este unul dintre cele mai apreciate dar, în acelaşi timp, destul de greu de realizat. Dacă vrei să ai un chip luminos, tânăr şi plin de prospeţime iată care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi.

1. Hidratează pielea - Hidratarea tenului este primul pas pe care trebuie să-l urmezi pentru un machiaj natural perfect. Fondul de ten, pudra, fardurile se vor putea aplica mult mai bine pe o piele hidratată. Foloseşte creme de faţă puternic hidratante cu cu factor de protecţie solară.

2. Următorul pas: aplică fondul de ten - Fondul de ten trebuie să fie cât mai fluid şi să aibă o acoperire cât mai mare pentru a evita ca tenul să devină încărcat sau cu efect de mască. Optează pentru o nuanţă care să fie cât mai apropiată de culoarea naturală a tenului tău. Întinde bine produsul pe faţă şi nu uita de gât şi tâmple.

3. Foloseşte pudră - Multe femei consideră că pudra nu este neapărat necesară, însă trebuie să ştii că acest produs îţi fixează mult mai bine machiajul, care rezistă mult mai mult timp pe parcursul zilei. Mai mult, pudra dă senzaţia unui ten catifelat şi mat.

4. Fardul de obraz - Fardul de obraz este esenţial pentru un machiaj natural. Acesta trebuie aplicat însă în cantităţi mici. Evită culorile puternice şi alege nuanţe cât mai naturale: roz pal, piersică etc.

5. Conturează sprâncenele - Pentru că tenul tău este curat, nefiind încărcat cu diferite produse de machiaj şi culori, este recomandat să scoţi în evidenţă privirea prin conturarea sprâncenelor. Sprâncenele bine definite îţi schimbă total look-ul şi înfăţişarea, aşa că nu uita să te pensezi regulat.

6. Fardurile pentru ochi - Culorile fardurilor pentru ochi trebuie să fie cât mai naturale şi discrete. Optează pentru tonuri neutre şi de pământ (bej, maro, crem). Acestea îţi vor scoate în evidenţă privirea şi vor face ca ochii tăi să pară mai mari. Nu folosi mai mult de două culori!

7. Foloseşte mascara cu efect de alungire a genelor - Rimelul nu trebuie să lipsească din machiajul tău natural. O mascara cu efect de alungire şi curbare a genelor va scoate în evidenţă privirea. Însă, va trebui să eviţi culorile dramatice precum albastru sau mov şi, de asemenea, ar trebui să nu foloseşti gene false.

8. Rujul reîntregeşte machiajul - Foloseşte un ruj în tonuri naturale, cât mai apropiate de nuanţa buzelor tale. Optează pentru culori discrete, fructate şi nuanţe de roz. Nu evita lip-gloss-urile, acestea dau senzaţia de buze mai voluminoase şi mai pline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net