Amestescul din trei ingrediente banale care îți întărește unghiile în doar 25 de minute

Ultima actualizare:

Dacă vrei să te bucuri de unghii perfecte pentru a impresiona pe toată lumea cu manichiura ta, acest truc este pentru tine. Indiferent dacă îți dorești să îți exprimi creativitatea prin diverse modele sau doar să ai un aspect îngrijit și elegant, sănătatea și rezistența unghiilor tale sunt esențiale.

Unghii. Foto: arhiva.
Unghii. Foto: arhiva.

Dacă avem unghii moi și slăbite, niciodată manichiura nu va ieși cu adevărat așa cum ne dorim. Din fericire, există soluții simple și naturale pentru a le întări în confortul propriei case.

De ce avem unghii moi

Potrivit experților, există multiple motive pentru care putem avea unghii moi: factori genetici, deficiență de hidratare, probleme hormonale, boli și îndepărtarea proastă a smalțului. Prin urmare, nimeni nu este scutit de a suferi de acest inconvenient estetic care, în primă instanță, nu reprezintă un risc major pentru sănătate.

Amestecul din 3 ingrediente care îți întărește unghiile

Pentru a întări unghiile, poți folosi un amestec simplu din doar trei ingrediente comune din bucătărie: gălbenuș de ou, miere și ulei de măsline. Aceste ingrediente sunt cunoscute pentru proprietățile lor hrănitoare și fortifiante.

Iată cum poți să pregătești și să aplici acest amestec

Ingrediente necesare:

1 gălbenuș de ou
1 lingură de miere
1 lingură de ulei de măsline

Mod de preparare și aplicare:

Într-un recipient, amestecă galbenusul de ou cu mierea și uleiul de măsline până obții o pastă omogenă. Aplică amestecul pe unghiile curate și uscate, asigurându-te că acoperi fiecare unghie uniform. Lasă să acționeze timp de aproximativ 25 de minute, pentru a permite ingredientelor să își facă efectul. După expirarea timpului, îndepărtează amestecul cu apă caldă din abundență.

Dacă nu ai la îndemână toate aceste ingrediente, există și alte metode naturale pentru a întări unghiile. De exemplu, poți folosi rondele de ceapă. Tot ce trebuie să faci este să mărunți și să zdrobești o ceapă până obții o pastă, pe care să o aplici pe fiecare dintre unghii. Lasă să acționeze timp de aproximativ 15 minute, apoi clătește cu apă pentru a îndepărta preparatul și mirosul.

Indiferent de metoda aleasă, este important să ai răbdare și să fii consecvent în aplicarea tratamentului pentru a observa rezultatele dorite. Prin îngrijirea adecvată și folosirea ingredientelor naturale, vei putea să ai unghii sănătoase și puternice, gata să facă față oricărei provocări de styling sau de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net