Care sunt dulciurile prietene cu silueta?

Ah, plăcerile acelea vinovate care sabotează orice dietă! Cine nu le-a căzut victimă, cine n-a cedat? Ce-ar fi să schimbi tactica în lupta cu ispitele dulci? Aliază-te cu cele care te menţin suplă!

Sorbet de fructe

Este ruda mai sănătoasă a îngheţatei. Ştim că ţi-e greu să-i rezişti acestui dulce în miezul verii, aşa că-ţi propunem o variantă mai sănătoasă, sorbetul fără zahăr. Este atât de uşor de preparat! Taie fructele bucăţi, după ce le-ai curăţat în prealabil de coajă, şi pune-le în vasul unui blender, la pasat. Poţi adăuga puţină apă sau zeamă de lămâie, frunze de mentă şi zahăr brun, pentru aromă. Toarnă apoi piureul de fructe într-o caserolă şi las-o în congelator timp de 3-4 ore, având grijă să amesteci conţinutul la o jumătate de oră, pentru a nu se forma ace de gheaţă. Poftă bună!

Salată de grepfrut cu mentă

Cine n-a mâncat felii de grepfrut, ca parte a unei diete drastice? Ceva, ceva ştiau ei, căci acest fruct cu foarte puţine calorii, vreo 80, este bogat în fibre şi în vitamina C, fiind excelent pentru detoxifierea organismului. Curaţă de coajă două grepfruturi roz şi o portocală, taie-le bucăţi şi aşază-le într-un bol de salată. Stoarce sucul din altă portocală şi pune-l pe foc cu câteva linguriţe de miere, adaugă coaja de portocală rasă şi câteva frunze de mentă, apoi dă în clocot. Toarnă siropul obţinut peste feliile de fructe şi serveşte după ce se răceşte.Vezi şi alte bunătăţi care nu sabotează dieta.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Dan Negru, prezentoator Kanal D
shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
adrian romcescu mp4 thumbnail png
cub claudia patrascanu gabi badalau png
cabral dominicana jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
image
image
image
image
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Machiaj simplu de seară
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Mască de față cu Aloe Vera jpg
măști de față pentru acnee jpg