Ce produse de curăţat nu trebuie să-ţi lipsească din casă

Ultima actualizare:

    Pentru fiecare încăpere a locuinţei tale ai nevoie de alte produse de curăţat
Pentru fiecare încăpere a locuinţei tale ai nevoie de alte produse de curăţat

Fiecare încăpere a locuinţei tale are nevoie de anumite produse de curăţenie. Şi doar de acelea! Dacă foloseşti alţi detergenţi în locul celor de care ai, într-adevăr, nevoie, nu vei reuşi să cureţi eficient. Mai mult, rişti să deteriorezi obiectele, moblierul sau podeaua. Uite ce să nu-ţi lipsească din casă!

Produse de curăţenie pentru bucătărie

Detergent pentru vase – Oricine are un astfel de produs în bucătărie, fie că vorbim despre detergent cremă – Axion - fie lichid – Fairy. Însă, este bine să ai întotdeauna o cutie sau o sticlă de rezervă, pentru situaţiile în care rămâi în pană când ţi-e lumea mai dragă.

Detergent pentru cuptor şi aragaz – Cuptorul şi aragazul se spală după fiecare folosinţă, dar pentru a îndepărta perfect urmele de mâncare şi petele îţi trebuie un produs special pentru degresare. Alege Sano Forte, Rivex, Promax, Cif sau Triumf. Nu folosi detregent de vase decât pentru pete superficiale.

Spray împotriva depunerilor de calcar pentru curăţarea chiuvetei – Pe chiuvetă vor exista întotdeauna urme de apă şi calcar, chiar depuneri de rugină sau mucegai dacă nu o cureţi cu un produs special pentru îndepărtarea acestora. Spală cuva şi curăţ-o bine o dată pe săptămână. Poţi opta pentru Cillit Bang, Cif, Rino, Nufăr.

Detergent pentru curăţarea gresiei şi a faianţei – Dacă foloseşti pentru curăţarea gresiei şi a plăcilor de faianţă doar mopul sau cârpa umezită nu vei avea deloc succes. Foloseşte produse speciale pentru astfel de suprafeţe, iar bucătăria ta va fi curată lună. Poţi opta pentru detergent lichid universal sau Rivex, Poliwix, Mr. Proper, Ajax, etc.

Produse de curăţenie pentru pentru baie

Spray împotriva mucegaiului – Savo este un detergent foarte bun care poate fi folosit împotriva mucegaiului care poate apărea atât pe tavan, cât şi pe anumite suprafeţe din baia ta. mai poţi cumpăra Air Max, spray Sano sau Rivex,

Spray anti calcar pentru cadă şi chiuvetă – Ca şi în cazul chiuvetei de la bucătărie, obiectele sanitare din baie pot fi afectate de urmele de apă, calcar şi rugină. Optează pentru produse de curăţare speciale care să îndepărteze în totalitate mizeria depusă.

Dezinfectatnt toaletă – Toaletă trebuie curăţată şi apoi dezinfectată. Poţi alege produse precum Duck, Bref, Domestos, Cillit Bang etc.

Detergent pentru curăţarea gresiei şi a faianţei – Gresia şi faianţa din baie sunt mult mai afectate de depunerile de calcar, apă şi mucegai decât cele din bucătărie. Astfel că, cel puţin o dată pe săptămână pardoseala şi pereţii trebuie curăţaţi. 

Produse de curăţenie pentru camere

Pronto împotriva prafului – Praful ar trebui şters zilnic. Însă, dacă nu ai timp o poţi face şi o dată la câteva zile. Şterge praful cu o cârpă moale şi uşor umezită, iar apoi lustruieşte suprafeţele din lemn cu spary special anti-static precum Pronto sau Rivex. 

Detergent pentru curăţarea covorului – Dacă nu duci covorul la curăţat, va trebui să te descurci singură, cu produse din comerţ. Aspiră bine materialul textil, iar apoi spală-l cu Biocarpet, Vanish, Pro Clean, Asevi, Sano Carpet, Toji, Rivex etc.

Detergent pentru curăţarea parchetului – Nu folosi pentru curăţarea sau lustruirea parchetului decât detergenţi şi spray-uri special destinate acestei suprafeţe. În caz contrar, podeaua se va păta, se va umfla sau ăşi va pierde luciul. Foloseşte Pronto pentru parchet, Rivex, Cif, Poliwax, Pro Clean, Bref, Asevi, etc.

Spray odorizant – După ce ai terminat de curăţat, de aspirat şi de şters praful, aerul din locuinţa ta trebuie împrospătat. Aeriseşte bine, iar apoi foloseşte un spray odorizant. Dacă vrei să cumperi din magazin vei găsi Air Wick, Glade, Febreze, Ambi Pur, etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cearta cuplu
horoscop png
image png
9x16 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
16x9 pt IABILET png
1 vinete pane jpg jpeg
par carunt, tunsoare, coafura jpg
horoscop png
image
actualitate.net
image
actualitate.net