Ce spune felul în care dormiţi despre relaţia voastră

8 noiembrie 2017
cuplu in pat 600x400 jpeg
Persoana care îmbrățișează tinde să ghideze și să protejeze partenera/partenerul. www.clickpentrufemei.ro

În ciuda faptului că limbajul corpului poate varia, în poziția în care dormi cu partenerul tău poate fi o fereastră emoțională față de ceea ce simți pentru el.

În cazul în care într-adevăr crezi în asta, îți poți aminti că atunci când te-ai certat cu partenerul și ați mers la culcare, te-ai întors cu spatele spre el sau ai căutat o altă poziție care să-l evite în timpul somnului. În plus, probabil ai observat că atunci când ai avut o zi romantică și lucrurile au mers bine, ați dormit îmbrățișați, cât mai aproape unul de celălalt.

În opinia specialiștilor și a psihologilor care se ocupă de limbajul cognitiv și al corpului, poziția în care doarme un cuplu dezvăluie multe despre relația pe care o are.

Iată ce spune poziția de dormit despre relația voastră:

Spate în spate, dar împreună

Cuplurile care au tendința de a dormi în această poziție arată că respectă spațiul personal, dar nu doresc să se oprească de la atingere. Ele sunt dinamice, diferite și fiecare are o viață independentă, dar cu o relație stabilă și sănătoasă. În opinia specialiștilor, această poziție reflectă încredere, fără a fi nevoie să fiți în mod constant unul în prezența celuilalt.

Spate în spate, dar separați

Această poziție dezvăluie un semn că ceva nu merge bine în relație. Este necesar să se păstreze o distanță, pentru ca ambele persoane să aibă libertate în viața lor. Cu toate acestea, lipsa atingerii care se confruntă cu direcții opuse poate dezvălui un argument puternic sau că ambele persoane doresc independență totală. Această poziție trebuie examinată. Dacă mâinile sunt închise, iar corpul este tensionat, acesta este un semn că nu vor să comunice. În cazul în care organismul este relaxat și nu există tensiuni în relație, acest lucru ar indica faptul că există încredere și respect pentru spațiul fiecăruia.

Află pe clickpentrufemei.ro ce spune poziția în care dormiţi despre relaţia dintre voi.

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
Victoria Beckham (4) jpg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg