Ce spune limbajul corpului despre tine


    Limbajul corpului spune mai multe despre tine decât cuvintele. clickpentrufemei.ro
Limbajul corpului spune mai multe despre tine decât cuvintele. clickpentrufemei.ro

Comunicarea nonverbală este mult mai importantă decât crezi și poate face o diferență majoră în toate tipurile de interacțiuni. Se pare că ceea ce "spui"prin intermediul corpului poate avea mai impact mai mare decât cuvintele care ies din gură. Pentru că limbajul corpului spune o poveste și oamenii o ascultă, iată ce transmite acesta despre tine.

Cât de atentă eşti

Există două semnale cheie care indică faptul că ne concentrăm atunci când interacţionezi cu o altă persoană: contactul vizual şi nodurile capului (modul în care-l mişti). Ai avut vreodată o conversaţie cu cineva care nu te privea direct în ochi? Probabil că doar s-a prefăcut că te ascultă şi te ţi-ai dat seama că nu te ascultă. Contactul vizual este foarte important, deoarece arată că eşti ascultat şi că ţi se acordă atenţie. acelaşi lucru se întâmplă şi cu capul. Modurile în care-ţi mişti capul sunt neobservabile, dar ele au un efect puternic şi încurajator.

Cât de apropiaţi sunteţi

Acest punct se referă la modul în care staţi. Stând în picioare sau pe scaun cu braţele pe lângă corp, picior peste picior şi cu privirea în faţă, este o poziţie deschisă şi care arată că sunteţi apropriaţi. Cu toate acestea, această poziţie poate duce la vulnerabilitate, dar în situaţii sociale, cum este întâlnirea cu o anumită persoană, poate arăta interesul faţă de ea. Pe de altă parte, braţele sau picioarele încrucişate arată o distanţare, chiar dacă cuvintele spun altceva.

Descoperă ce spune limbajul corpului despre tine pe clickpentrufemei.ro. 

Aşa obţii ce vrei prin limbajul corpului!

Limbajul iubirii pe mapamond

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
Oana Roman si Isa jpg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
thumbnail Andrei Dutu jpeg
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg