Cel mai natural mod de a scăpa de riduri

Ultima actualizare:

    Ingredientul miraculos de care ai nevoie vine din propriul sânge
Ingredientul miraculos de care ai nevoie vine din propriul sânge

Nu trebuie să apelezi la bisturiu sau la diverse aparate laser ca să ai o piele frumoasă ca de bebeluş. Nu ai nevoie de nimic din exterior, nici măcar de creme sau de tratamente naturiste. Poţi scăpa de riduri şi de cicatricele post-acneice folosind un ingredient natural corpului tău – propriul sânge.

Metoda revoluţionară constă în recoltarea unei cantităţi mici de sânge de la pacientă (circa 9 ml), care se centrifughează pentru a se obţine plasma. Aceasta se reinjectează în zonele cu probleme, având rolul de a accelera procesul de vindecare, explică Dr. Konstantinos Liarokapis, specialist în această tehnică revoluţionară. “Este asemănătoare tehnicii «vampir», dar mult mai performantă pentru că centrifugarea sângelui se face cu o separare mai exactă a elementelor, dându-le la o parte pe cele negative cum ar fi leucocitele, care dau naştere la reacţii inflamatorii. Mai exact, scad complicaţiile şi sunt eliminate riscurile.

Procedura aceasta este de 10 ori mai eficientă decât o cremă de faţă
Procedura aceasta este de 10 ori mai eficientă decât o cremă de faţă

Acceleratorul frumuseţii, cum a fost botezat aparatul, este cea mai rapidă rezolvare a problemelor pielii uscate, afectate de acnee sau îmbătrânite. Ar fi nevoie doar de 3 şedinţe pentru a obţine un ten cu 80% mai tânăr şi mai curat, potrivit studiilor. Iar efectele se menţin un timp îndelungat deoarece substanţa pătrunde în straturile profunde ale pielii şi stimulează producerea de colagen şi acid hialuronic proprii pielii”, adaugă dr. Liarokapis.

image
image
image
image
image
image
sarmale jpg
04 12 Click ro jpg
zodii pixabay jpg
gene lungi naturale jpg
zodii meteoriti png
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
horoscop jpg
calarasi ciorba de cartofi un preparat delicios foto bucataras.ro