Cum să ai încredere în cel de lângă tine?

Ultima actualizare:

    Ce trebuie să faci pentru o relaţie mai armonioasăclickpentrufemei.ro
Ce trebuie să faci pentru o relaţie mai armonioasăclickpentrufemei.ro

O relație de cuplu durabilă este mai mult decât o conviețuire în doi. Nu este un câmp de bătălie, și nici nu presupune absența conflictelor ci mai degrabă capacitatea de a le gestiona eficient.

O relație armonioasă cere, iar și iar, răbdare, comunicare, angajament, dar și încredere. Ce faci, însă, când nesiguranța, gelozia și conflicetele dau îndoielilor șansa să își facă loc în mintea ta?

Ai mai multă încredere în tine

Se spune că încrederea în cuplu începe cu încrederea în sine. Este un indicator al cunoașterii dimensiunii tale emoționale. Astfel, o persoană care are încredere în ea însăși își cunoaște bine nevoile, dorințele și așteptările și va încerca să și le împlinească alături de partener, ținând cont, desigur, și de nevoile acestuia. Nu lăsa nesiguranța să-ți distrugă fericirea. De cele mai multe ori, modul în care gândim despre noi și despre cel de lângă noi este, de fapt, modul în care percepem viața.

Cunoaște-ți partenerul

Dacă îți dorești alături un partener de încredere, trebuie să fii dispusă să asculți și să-l cunoști cu adevărat. Întreabă-l ce-i place și ce-l deranjează, care îi sunt fricile, dar și plăcerile, ce vise și ce planuri are. Fii atentă la detalii și arată-i că te interesează tot ceea ce este legat de el. De fapt, fericirea în cuplu nu funcționează fără implicare și cunoaștere.

Află ce trebuie să faci pentru o relaţie mai armonioasă, pe clickpentrufemei.ro.

Zodii care gândesc în detaliu

Scapă de transpirație cu ajutoare din natură

image
image
image
image
image
image
horoscop compatibilitate jpg
par deteriorat, vitamina c jpg
piure de cartofi freepik jpg
luni norocoase in functie de zodie jpeg
clatite pixabay jpg
click ro jpg
spanac care trimite e mailuri 1  sursa   Shutterstock jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net