De ce e bine să faci sex în fiecare zi!

Ultima actualizare:

    Fă sex cel puțin o jumătate de oră în fiecare zi www.clickpentrufemei.ro
Fă sex cel puțin o jumătate de oră în fiecare zi www.clickpentrufemei.ro

Dacă vrei să faci mai multă mișcare, pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, ai crede că trebuie să-ți faci timp să mergi periodic la sală. Lucrurile nu stau chiar așa! Oamenii de știință pretind că sexul regulat este cel mai bun sport, cu beneficii de necontestat.

Conform unei analize efectuate de cercetători de la Universitatea Curtin, sexul regulat îmbunătățește sănătatea mentală și fizică. Profesorul Matt Tilley, autorul studiului, spune că:  hormonii secretați în timpul actului sexual „ajută la reducerea stresului, și, mai mult, endorfinele acționează ca un antidepresiv natural“.

De ajutor pentru problemele pielii

Sentimentul de iubire și afecțiune induse în urma unei partide sexuale declanșează eliberarea de endorfine și serotonină, care sunt foarte bune pentru piele. Endorfinele ajută la creșterea de noi celule ale pielii și la mărirea producției de colagen, ceea ce înseamna că ridurile se vor estompa și cicatricile se vor vindeca mai repede.

Te menține în formă

În urma unei partide de sex, „obții aceleași beneficii ca de pe urma unui antrenament cardio complet“, explică profesorul Kevin Netto, de la Universitatea Curtin. „Toată lumea ar trebui să-și facă timp cel puțin o jumătate de oră până la o oră în fiecare zi să facă sex. Doar o jumătate de oră de sex, în medie, arde între 70 și 100 de calorii“, mai precizează profesorul.

Bun pentru inimă

Orice sport îmbunătățește sănătatea cardiovasculară.

Află pe clickpentrufemei.ro și alte beneficii ale activității sexuale regulate!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cea mai puternică zodie jpeg
visinata jpeg
horoscop png
neti sandu zodii colaj instagram pixabay jpg
Orez jpg
idei retete mic dejun png
horoscop (2) jpg
Poza de cover  Vrei sa iti dezvolti afacerea pentru a le oferi clientilor tai servicii imbunatatite Iata de ce trebuie sa tii cont! Barbat antreprenor la birou jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net