Doar câteva ingrediente banale ne pot scăpa de riduri! Cum pregătim o mască naturală în propria noastră casă

Indiferent de cât de atent ne îngrijim pielea, în cele din urmă, tot vom fi nevoiți să ne confruntăm cu apariția ridurilor. Din fericire, există o metodă simplă și naturală care ne poate fi de ajutor împotriva acestora, iar tot ce trebuie să facem este să apelăm la o mască naturală, pe care o putem face în propria noastră casă!

Este o mască naturală foarte ușor de pregătit / foto: IStock
Este o mască naturală foarte ușor de pregătit / foto: IStock

Dacă deja suntem în situația de a fi nevoiți să ne confruntăm cu ridurile, atunci cu siguranță am observat că există nenumărate opțiuni în comerț, care ne promit că ne pot scăpa de acestea. Însă, aceste creme și măști de pe rafturile magazinelor pot să nu aibă randamentul pe care îl promit pe ambalaj, iar partea cea mai neplăcută este și faptul că ne vor costa sume destul de mari.

Din fericire, avem la dispoziție și metode naturale prin care putem aborda problema! De exemplu, pentru a putea ajuta tenul nostru să arate mai tânăr și mai luminos, putem apela la o mască naturală, pe care o vom face din miere și din albuș de ou!

Masca naturală care ne poate scăpa de riduri

Practic, pentru a pregăti această mască naturală, tot ce trebuie să avem la îndemână este o lingură de miere, un albuș de ou, o linguriță de ulei de măsline, cât și o linguriță de suc de lămâie. Odată ce avem aceste ingrediente la îndemână, putem începe să pregătim masca.

Iar acest proces este, de asemenea, unul foarte simplu, pe care ar trebui să îl finalizăm în numai câteva minute! Tot ce trebuie să facem este să punem toate ingredientele într-un bol, iar apoi să le amestecăm bine, până când se îmbină într-o cremă omogenă. Odată ce avem acest amestec pregătit, trebuie să ne asigurăm că tenul nostru este curat și uscat, iar apoi îl putem aplica pe piele!

Este un truc foarte ușor de folosit

Odată ce masca a fost aplicată pe tenul nostru, ea trebuie lăsat pe piele vreme de 15 – 20 de minute, pentru a-și face efectul. După ce a trecut acest timp, trebuie să ne clătim fața cu apă caldă, iar apoi să o ștergem bine cu un prosop uscat.

Cel mai bine ar fi să repetăm acest proces cam de două ori pe săptămână, dacă dorim ca masca să aibă rezultatele cele mai eficiente. Tenul nostru va fi mai hidratat, iar organismul va produce mai mult colagen, datorită acestor ingrediente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 26 martie jpg
dulceata smochine jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
banner Adrian Perjovschi
snitel pixabay jpg
horoscop 17 martie webp
ardei umpluti in ghiveci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net