Fii atentă! Părul tău îți poate dezvălui anumite afecțiuni!


    Un păr lipsit de strălucire și subțire indică adesea o dietă dezechilibrată.www.clickpentrufemei.ro
Un păr lipsit de strălucire și subțire indică adesea o dietă dezechilibrată.www.clickpentrufemei.ro

Dacă-ți prinzi părul în grabă și alergi la treburile tale e posibil să pierzi din vedere semnele pe care podoaba ta capilară ți se arată. Felul în care arată, textura sau grosimea firelor de păr sunt indicatori ai unor afecțiuni nedepistate încă.

Afecțiuni dentare

O cădere excesivă a părului poate fi cauzată de o scădere a nivelului de keratină, o proteină esențială nu doar pentru sănătatea părului, ci și pentru cea a danturii. Pentru ca smalțul dinților să nu fie afectat pe viitor, acordă o mai maer grijă igienei dentare și mergi o dată pe an la un control stomatologic de rutină.

Boli digestive sau obezitate

Un păr tern, subțire indică adesea o dietă dezechilibrată bogată în alimente procesate, cu mulți aditivi. Puținele elemente nutritive pe care corpul le procură din acest tip de dietă sunt conduse către organele importante, fiind neglijate părul, unghiile, dantura. Pe termen lung, este foarte mare riscul de a se ajunge la obezitate sau ficatul poate avea de suferit, pentru că este cel care are sarcina de a combate toxinele. Axează-te mai mult pe consumul de alimente proaspete, legume viu colorate, dar și unele care-ți aduc un plus de proteine a căror lipsă poate duce la o creștere lentă a părului.

Află pe clickpentrufemei.ro ce probleme de sănătate poate indica părul tău.

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
foto sex jpeg
cub catalin botezatu dubai png
cub amal george cooney png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
femeie sexy jpg
foto sex jpeg
zodia singura de sarbatori jpg
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului