Iată ce spune forma buzelor despre tine!

14 martie 2016
image
O buză superioară mai subțire decât cea inferioară înseamnă discreție.www.clickpentrufemei.ro

Dacă ochii sunt oglinda sufletului si mâinile sunt cartea de vizită a unei persoane, ei bine, buzele sunt și ele în măsură să spună multe despre un om. Învață să citești buzele, ca să descoperi caracterul unui om!

Analizează cu atenție buzele unei persoane, fii atentă la aspectul lor, la dimensiunea gurii, în general, și a buzelor, în special.

Se pare că pentru a descifra fața unui om, trebuie să te uiți la gură și vei afla multe despre modul cum vorbește respectiva persoană, cum comunică și câtă încredere poți avea în ea.

Forma gurii îți oferă indicii despre personalitate

O gură mică, cu buze subțiri, ar trebui să te ducă cu gândul la o femeie sinceră, onestă, care spune verde-n față ce simte și ce crede.

O gură largă se traduce printr-o personalitate deschisă, care are abilități sociale, poate lega destul de ușor prietenii, dar care poate răni prin refularea sentimentelor.

Cele cu gură mare la propriu se descarcă verbal în perioade stresante și fac față cu greu momentelor dificile în viață.O persoană care are gura cu marginile ridicate în sus ar putea deborda de bună dispoziție, veselie, cordialitate și optimism.

Află pe clickpentrufemei.ro ce spune forma buzelor despre personalitatea ta!

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Sare  jpg
image png
image png
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg