Încearcă dieta pe bază de suc!

Ultima actualizare:

Alimentaţia bogată în grăsimi şi zaharuri, sedentarismul, cât şi anumite afecţiuni tiroidiene sau digestive contribuie la creşterea în greutate.

Însă, o dietă simplă de doar trei zile, pe bază de suc, te va ajuta să îţi detoxifiezi organismul, să slăbeşti să să te încarci cu energia necesară de zi cu zi.

Înainte de a începe dieta propriu-zisă, cât şi pe durata celor trei zile de regim, consumă mai puţine proteine şi mai multe legume. De asemenea, este de preferat să înlocuieşti prânzul şi cina cu salate bogate în nutrienţi, dar sărace în calorii.

Acest lucru contribuie la diminuarea stomacului şi la intensificarea metabolismului. În cazul în care între mese ţi se face foame, poţi bea un pahar de suc care îţi va da senzaţia de saţietate.

În mare parte, dieta constă în consumarea a cât mai multor sucuri care contribuie la scăderea în greutate şi la reducerea consumului de alimente solide.

La micul dejun bea suc de morcovi

Sucul de morcovi este bogat în betacaroten sau provitamina A şi nu este toxic, motiv pentru care poţi bea câte pahare de suc vrei. Îl poţi bea simplu sau în combinaţie cu piersică, astfel:  într-un blender se amestecă 6 morcovi şi 2 piersici decojite, până când compoziţia devine lichidă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
cicoare jpeg
horoscop webp
baie amenajata in stil scandinav jpg
regina elisabeta gettyimages jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
1 horoscop 18 iunie 1 iulie 2020 jpg jpeg
branza vac cuptor1 jpg
papanasi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net