Masaj facial cu Gua Sha pentru un ten perfect

Masajul facial cu Gua Sha este o practică tradițională asiatică care a captat atenția iubitorilor de îngrijire a pielii datorită beneficiilor sale uimitoare. Această tehnică se bazează pe utilizarea unei pietre speciale, cum ar fi jadul sau cuarțul roz, pentru a stimula circulația, a relaxa mușchii faciali și a îmbunătăți aspectul general al pielii.

Ten perfect. Foto: arhiva.
Ten perfect. Foto: arhiva.

Una dintre cele mai notabile beneficii ale masajului facial cu Gua Sha este stimularea circulației sanguine și limfatice în zona feței și a gâtului. Prin mișcări delicate și presiune controlată, această tehnică ajută la îmbunătățirea fluxului de sânge și limfă în piele, facilitând eliminarea toxinelor acumulate în țesuturi și promovând transportul de nutrienți esențiali către celulele pielii. Rezultatul este un ten mai luminos, mai sănătos și mai revitalizat.

Pe lângă îmbunătățirea circulației, masajul facial cu Gua Sha poate contribui și la reducerea umflăturilor și a puffiness-ului în zona feței. Mișcările blânde ale pietrei pe piele ajută la drenarea limfei și la eliminarea excesului de lichid din țesuturi, reducând astfel aspectul umflat și obosit al feței.
Citește mai multe pe canal33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
horoscop freepik jpg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
living room istock jpg
zodii meteoriti png
Mic dejun jpg
Horoscop luna martie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net