Măştile cu aur, ultima fiţă în materie de înfrumuseţare

image

Vedetele din România încep să le facă concurenţă serioasă celor de la Hollywood, care ar cheltui adevărate averi pentru a se menţine tinere şi frumoase. Trucurile lor de frumuseţe nu se mai rezumă la simple creme antirid sau măşti cu produse naturale. Mai nou, îşi pun pe faţă aur de 24 de carate. Preţul nu e mic deloc, însă obrazul subţire cu cheltuială se ţine.

Metode noi de înfrumuseţare au fost căutate din cele mai vechi timpuri. Cleopatra se spune că purta o mască de aur masiv pe timpul nopţii pentru a-şi păstra frumuseţea tenului. În vremurile moderne, acest truc s-ar traduce prin intervenţiile estetice minim invazive care dau strălucire pielii. De aceea, nu e de mirare că masca din aur de 24 de carate, care de curând a pătruns şi pe piaţa din România, e căutată pentru că oferă fix aceste beneficii în 20 de minute de la aplicare.

Dă strălucire tenului

 “Beneficiul acestei proceduri este că masca poate fi efectuată chiar înainte de un eveniment, fiind total non-invazivă. Nu există nici un risc în apariţia echimozelor sau a edemelor. Multe vedete apelează la acest truc de frumuseţe înainte să apară pe covorul roşu. Şi asta pentru că machiajul se poate aplica imediat. Nu prea există contraindicaţii. Acestea sunt doar pentru persoane care dezvoltă alergie la aur. Masca este potrivită pentru orice tip de piele, indiferent de vârstă. A fost aplicată şi unei paciente de 16 ani, dar şi uneia de 70 de ani, fără nici un fel de probleme ulterioare”, ne-a explicat dr. Anca Maria Plăpcianu, medic dermatolog şi asistent universitar. 

image
Valentina Pelinel a descoperit una dintre cele mai preţioase măşti pentru ten

Aurul este metal preţios, cu un grad foarte ridicat de biocompatibilitate. El are rol antioxidant, antiinflamator şi antibacterian. Nanoparticulele de aur pătrund în piele, stimulează regenerarea celulară, o protejează împotriva radiaţiilor UVA şi UVB, conferindu-i o strălucire aparte, luptând totodată împotriva petelor hiperpigmentare. În plus, asigură netezirea ridurilor fine şi conferă un efect instant de lifting. Masca de aur este folosită şi pentru a trata numeroase afecţiuni dermatologice, cum sunt acneea sau cuperoza. 

Paşii aplicării măştii

Această procedură cuprinde un întreg protocol, iar efectele de lifting, hidratare şi strălucire se instalează după 20 de minute, încă de la prima şedinţă. Tenul se demachiază, se aplică un gomaj cu produse tot cu particule din aur.

image
dr. Thiago FreireFoto: arhivă personală

“Pacienta nu simte nimic. Întreg procedeul conferă o stare de relaxare şi răsfăţ. Masca nu strânge, nu înţeapă şi nu arde, aşa cum se poate întâmpla în cazul altor tratamente pentru ten. Efectele sunt vizibile de la prima şedinţă, însă pentru rezultate optime se recomandă 4-6 şedinţe, efectuate la interval de 7-10 zile, apoi o şedinţă pe lună pentru menţinerea efectelor. Desigur, dacă vă doriţi să străluciţi, această mască poate fi aplicată înainte de fiecare eveniment important”, a completat medicul, care colaborează cu celebrul doctor rus Thiago Freire pentru această procedură. O şedinţă costă 1.000 de lei.

image
dr. Thiago Freire

Valentina Pelinel şi Maria Dragomiroiu, printre paciente 

Masca de Aur este folosită cu succes de modelele Victoria’s Secret, precum Irina Shayk, Alessandra Ambrosio, Elsa Hosk, Chiara Ferragni sau excentrica Paris Hilton. Printre vedetele din România care s-au lăsat pe mâna medicului Anca Maria Plăpcianu şi şi-au făcut această mască se numără Maria Dragomiroiu, Olivia Păunescu şi Valentina Pelinel. La fostul fotomodel internaţional efectele au constat în netezirea ridurilor fine, lifting, hidratare şi strălucire “de aur”.

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
rafael nadal si sotia sa
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
juriul Te cunosc de undeva! jpg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Motoare de barcă gasite în Crișan FOTO garda de Coastă jpeg
Regina Elisabeta jubileu
image
image
image
image
anxietate
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
horoscop 28 septembrie (sursa Foto Pixabay)
Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
image png