Nu te mai simţi iubită? Ce e de făcut

După ce v-aţi promis dragoste veşnică, gân­dul că el nu ar mai simţi nimic pentru tine te sperie. Nu te îngrijora pentru că există soluţii care te vor ajuta să-ţi restabileşti relaţia de afecţiune cu soţul tău.

Nu-ţi învinovăţi partenerul

De multe ori, sentimentul că nu mai eşti iubită poate exista doar în mintea ta. De aceea, evită să-i reproşezi soţului că relaţia voastră nu mai este ca la început.

Mai întâi, analizează-i comportamentul şi ulterior formează-ţi o părere. Dacă într-o seară e mai abătut şi nu interacţionează cu tine nu înseamnă că nu te mai iubeşte. Totuşi, în cazul în care simţi că răceala dintre voi doi este cauzată de atitudinea lui, spune-i deschis gândurile tale, dar fără să-l învinovăţeşti.

Nu-ţi pune soţul pe planul doi

După naşterea primului copil, ambii parteneri sunt nevoiţi să-şi schimbe stilul de viaţă. Bărbaţii, la început, se simt inconfortabil în rolul de tată şi găsesc motive pentru a evita cât mai mult rutina de îngrijire a copilului. În timp, soţia îşi va construi relaţia cu bebeluşul şi se va confrunta cu absenţa soţului, pe care o va interpreta ca neglijenţă. Deşi este mai dificil, încearcă să-i acorzi atenţie şi soţului tău şi spune-i cât îl iubeşti. Implică-l în activităţile casnice, când timpul îi permite. În felul acesta, el nu se va mai simţi neglijat, iar tu vei avea un ajutor de nădejde.

Alte soluții pentru crizele în cuplu găsești pe clickpentrufemei.ro

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)