6 sfaturi ca să-ţi alegi corect produsele de îngrijire a părului


    Urzica tonifică pielea capului și și papila dermică a foliculului pilos
Urzica tonifică pielea capului și și papila dermică a foliculului pilos

În ultima vreme, ai observat că părul tău se îngraşă din ce în ce mai des, cade şi şi-a pierdut din strălucirea de altă dată? De vină s-ar putea să fie chiar şamponul pe care îl foloseşti! Iată cum să cumperi produsele de îngrijire a părului în aşa fel încât să-şi protejezi podoaba capilară, nu să ţi-o distrugi!

Vezi ce tip de păr ai - Este gras? Normal? Mixt? Deteriorat? Dacă nu ştii, ar trebui să consulţi un specialist, de exemplu pe coafeza ta. În funcţie de tipul de păr pe care îl ai, alegi şi şamponul, şi balsamul de păr dar şi alte produse de îngrijire.

Păr normal - Dacă ai părul normal, alege un produs special pentru păr normal şi asigură-te că este pentru utilizare zilnică sau cât mai frecventă.

Păr gras - Dacă ai părul gras, alege un şampon special care să stopeze excesul de sebum. Este indicat ca printre ingrediente să se regăsească ulei de copac de ceai, ulei de salvie sau muşeţel. Nu folosi balsam deoarece părul ţi se va îngrăşa şi mai tare! De asemenea, nu cumpăra şampon 2 în1.

Păr deteriorat sau creţ - Dacă părul tău este creţ şi se deteriorează foarte repede, alege un şampon hidratant, cu proteine, care îmblânzeşte şi cele mai rebele fire.

Păr vopsit- Pentru un păr vopsit foloseşte un şampon care să întreţină culoarea, care să-i confere strălucire iar podoabei tale capilare volum şi supleţe. Nu uita să foloseşti balsamul. 

Păr uscat – alege un şampon foarte hidratant şi un balsam delicat care să înmoaie firul de păr, să confere supleţe şi strălucire.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
masina cu lemne furate din padure jpeg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
Ivana Knoll FOTO Instagram png
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Risa Hirako jpg
zodii care imprumuta bani jpg