7 trucuri ca să araţi mai tânără cu 5 ani

Foloseşte anticearcănDe cearcăne nu vei putea scăpa, oricât de mult ţi-ai dori. Poate le vei mai diminua dacă te vei odihni mai mult însă, în cazul în care sunt moştenite, nu vei avea ce face.  În schimb, vei putea să le maschezi folosind un anticearcăn. Atenţie cum îl cumperi! Dacă cearcănele sunt de culoare închisă, alege un produs într-o nuanţă de piersică. Dacă zona de sub ochi este roşiatică, cumpără un produs într-o nuanţă gălbuie. Anticearcănul va conferi tenului luminozitate şi îţi va pune ochii în evidenţă. Chipul tău va fi atât de luminos încât nu va mai trebui să foloseşti machiaj din abundenţă. 

Atenţie la cum alegi fondul de tenFondul de ten se alege tot în funcţie de nuanţa pielii tale. Dacă eşti blodă, cu pielea albă, alege cea mai deschisă nuanţă posibilă. Apoi, foloseşte o pudră dar care să nu încarce tenul. Fondul de ten ascunde aproape toate imperfecţiunile pielii, de la mici cicatrici, până la cuperoză, puncte negre sau acnee. Atenţie! Nu folosi fond de ten în exces pentru că vei arăta inestetic, ca şi cum ai avea aplicată pe faţă o mască.

Foloseşte corect mascaraNu încărca genele, folosind mascara în exces. Genele lipite nu arată deloc bine! Foloseşte o mascara de culoare neagră şi, în timpul aplicării, întoarce uşor genele, pentru un efect de alungire.

Optează pentru machiajul nudeAcest machiaj este pe cât de simplu, pe atât de natural. Ce presupune? Câte puţin din toate: fond de ten, pudră, un blush roz-trandafiriu, mascara şi un luciu de buze transparent.

Ce coafură ţi se potriveşte?Alege coafuri în funcţie de forma feţei tale dar tinereşti şi vesele. Poţi opta pentru bob lung, bob scurt, coadă de cal, păr împletit sau un coc rebel. De obicei, tunsorile scurte te întineresc cu câţiva ani buni deoarece îţi scot în evidenţă faţa şi ochii.

Cum alegi vopseaua pentru părNu folosi o vopsea de păr foarte închisă la culoare! Negrul, de exemplu, conferă trăsăturilor tale duritate. Alege culori calde precum un şaten deschis, blond, castaniu.

Evită rujul de culoare închisă sau foarte strident Un ruj închis la culoare îţi va scoate în evidenţă buzele şi dantura. Iar pe acel fond închis dantura ta nu va părea foarte albă. În schimb, poţi opta pentru un glos transparent sau în nuanţe roz trandafirii. Vei avea un chip adolescentin!

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub razvan ciobanu png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Machiaj simplu de seară
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Mască de față cu Aloe Vera jpg
măști de față pentru acnee jpg
Greșeli de îngrijire personală. Sursă foto: Pixabay
cele mai toxice si manipulatoare zodii feminine jpg