O piele imaculată cu ajutorul uleiului de ceapă

Puţine persoane ştiu însă că uleiul de ceapă este un remediu excelent pentru petele arămii care apar pe ten şi nu mai scapi de ele.

Factorii interni şi externi, începând cu alimentaţia, cu problemele hepatice şi continuând cu poluarea şi cu efectele fumatului, influenţează negativ calitatea epidermei.

Din această cauză, doamnele şi domnişoarele duc o bătălie insistentă, folosind tot felul de creme de ultimă generaţie, pentru a estompa culoarea cenuşie a petelor care apar pe pomeţii obrajilor, pe nas, pe frunte sau la nivelul gurii.

Dincolo de faptul că acest remediu naturist, mai eficient decât multe creme, emană un miros specific legumei, uleiul de ceapă are efecte extraordinare şi tenul devine imaculat. Leacul se prepară foarte simplu, cu ingrediente uşor de procurat:

Amestecaţi cinci linguri de ulei de măsline de calitate cu cinci linguri de suc proaspăt de ceapă. Cu această loţiune ştergeţi faţa de trei-patru ori pe zi. Pentru a estompa mirosul neplăcut, puteţi adăuga câteva picături de ulei de trandafir. După şapte-zece zile de tratament cu ulei de ceapă, aplicat pe zonele critice, tenulva fi curat şi luminos.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
4 printesa diana 2 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
mediu inconjurator jpeg
masina tuns iarba jpeg
Îți dorești să afli ce haine nu trebuie să îi lipseasca unei femei din garderobă Iată aici câteva lucruri esențiale! jpeg