4 culori în tendinţe pentru o manichiură ca la carte

20 ianuarie 2014
article img
Anul acesta alege un lac de unghii în culori puternice

Fiecare dintre noi îşi doreşte o manichiură perfectă însă asta presupune să respectăm tendinţele în ceea ce priveşte culorile lacului de unghii şi modelele pe care le putem aplica. Uite ce se poartă în această primăvară!

Culori neutreÎn acest sezon se poartă  culorile nude, care conferă look-ului tău naturaleţe, discreţie şi feminitate. Alege un lac de unghii în culori precum alb strălucitor, bej deschis, roz sau galben pal.

Culori strălucitoareDacă vrei să-ţi accentuezi manichiura pentru o ocazie specială, optează pentru culori strălucitoare precum roşu, orange, fuchsia, negru, albastru marin, verde, galben solar, orange strălucitor sau albastru azur.

Manichiură cu modele în dungi Dungile sunt foarte populare în acest sezon şi vom avea de ales între foarte multe variante, modele şi culori: dungi verticale, orizontale, pe diagonală sau care se întrepătrund.

Manichiură cu modele abstracte Îndrăzneşte să spargi  tiparele  şi alege o manichiură într-un model abstract care să-ţi scoată în evidenţă manichiura impecabilă. Un asfel de gen de manichiură poate fi purtat mai ales la ocazii speciale.