Sucul anti-îmbătrânire, din doar 5 ingrediente, care previne îmbătrânirea tenului și apariția ridurilor. Este plin de colagen și antioxidanți

De-a lungul timpului circulă pe internet nenumărate trucuri naturale, făcute în casă, pentru anti-îmbătrânirea tenului. Există un suc natural care previne îmbătrânirea tenului și apariția ridurilor și necesită doar 5 ingrediente. 

Suc natural / foto: Pixabay
Suc natural / foto: Pixabay

Unul dintre cele mai populare sucuri făcute în casă este cel numit „suc anti-îmbătrânire”, bogat în colagen și antioxidanți. 

Sucul care te ajută să rămâi tânăr

Dacă te-ai săturat de cremele din comerț pentru ten, unele pline de chimicale, îți prezentăm un suc natural care previne îmbătrânirea. Este benefic pentru organismul nostru și pentru menținerea frumuseții, deoarece este savuros și oferă un o luminozitate și naturalețe tenului nostru. 

Sucul din doar 5 ingrediente conține: Spanacul, care oferă vitamina C și ajută pielea să rămână fermă. Castravetele, care este plin de apă și este un aliat perfect pentru a menține pielea bine hidratată. Avocado este cunoscut pentru grăsimile sale sănătoase, ajută la menținerea pielii moi și hrănite. Și nu în ultimul rând, sucul de lămâie care elimină toxinele, iar semințele de chia sunt excelente pentru menținerea pielii suple și tinere.

Cantități și mod de preparare pentru sucul anti-îmbătrânire 

Pentru prepararea sucului anti-îmbătrânire avem nevoie de următoarele cantități: o cană de spanac proaspăt, o jumătate de castravete, o jumătate de avocado, sucul de la o jumătate de lămâie, o lingură de semințe de chia și un pahar de apă sau apă de cocos. De asemenea, putem adăuga puțină pulbere de colagen pentru a-i spori beneficiile

Dacă preferi o textură mult mai fină a sucului, poți adăuga o cantitate mai mare de apă. Este recomandat să fie consumat dimineața pentru a te putea bucura de beneficiile sale multiple și să îți îmbunătățești sănătatea pielii.

Important: Se recomandă să consulți un profesionist din domeniul sănătății înainte de a integra această băutură în rutina ta zilnică! Doar așa te poți asigura că sucul care previne îmbătrânirea este benefic pentru organismul tău și nu vei întâmpina diverse posibile complicații medicale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
WhatsApp Image 2024 10 09 at 23 07 55 jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
sarmale freepik jpg
horoscop 24 noiembrie 2021 jpeg
click ro (7) jpg
Profită de vremea frumoasă prelungită și fă renovările necesare locuinței tale pentru iarnă jpeg
Cartofi prajiti FOTO Shutterstock
zodii care imprumuta bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net