Trucuri de frumuseţe care te fac să pari mai slabă


    Click! îţi dezvăluie câteva trucuri de frumuseţe care te fac să pari mai slabăfoto: Click!
Click! îţi dezvăluie câteva trucuri de frumuseţe care te fac să pari mai slabăfoto: Click!

A venit vara, sezonul paradei costumelor de baie, aşa că este normal ca doamnele şi domnişoarele să-şi dorească să arate cât mai bine sau cel puţin să-şi pună în gând să dea jos kilogramele care le dau dureri de cap. Dacă vrei să întorci toate privirile pe plajă sau pe stradă, trebuie să urmezi câteva trucuri de frumuseţe care te fac să pari mai slabă cu eforturi minime.

O vestimentaţie bine aleasă, o pereche de pantofi cu toc sau lenjeria modelatoare te pot salva din situaţii nefericite. Dacă vrei să arăţi bine, deşi eşti conştientă de anumite imperfecţiuni ale corpului pe care le ai trebuie să iei în calcul câteva trucuri de frumuseţe care te fac să pari mai slabă dacă le urmezi.

Trucuri de frumuseţe care te fac să pari mai slabă. Rochia maxi şi tocurile te vor scoate din încurcătură 

Dacă ai probleme cu greutatea şi nu reuşeşti sub nicio formă să dai jos cîteva kilograme care îţi creează neplăceri, ar fi bine să eviţi bulinele, dungile groase orizontale şi imprimeurile florale mari. Încearcă dungile verticale sau florile mici. Poartă culori închise pe zonele care te dezavantajează. Designerii atrag atenţia asupra câtorva piese vestimentare şi accesorii care pot fi purtate şi de femeile cu forme. Este bine de evitat jeanşii tip skinny dacă nu ai picioare de model. Mai degrabă optezi pentru o croială clasică deoarece are avantajul de a ascunde imperfecţiunile. Rochia maxi nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, la fel  cum nici clasic rochiţă neagră, little black dress. Este una din cele mai bune investiţii pe termen lung. Accesorizată cu o pereche de sandale şi pantofi cu toc te vor face să pari şi mai slabă. 

Trucuri de frumuseţe care te fac să pari mai slabă. Lenjeria modelatoare e salvatoare

Lenjeria modelatoare te ajută să ascunzi grăsimea inestetică din zona abdomenului sau din zona curelei de la pantaloni. Un corset modelator îţi poate face talia să pară mult mai suplă decât în realitate. Şi chiloţii de tip Spanx te pot ajută să pari mai suplă, ascunzând celulita care se poate distinge prin anumite tipuri de materiale. Nu ezită să apeleze la acest truc. Chiar şi unele şi vedete de talie internaţională o fac atunci când vor să arate perfect.

Trucuri de frumuseţe care te fac să pari mai slabă. Loţiunile anticelulitice şi autobronzantul ajută

Dacă ai nevoie de un aspect cât mai ferm al pielii într-un timp scurt, atunci cremele anticelulitice te pot ajuta. Încearcă cu două săptămâni înainte de a pleca în vacanţă să le foloseşti şi aspectul pielii se va îmbunătăţi cu siguranţă. Autobronzantul aplicat în anumite zone ale corpului îţi poate face trupul să arate ca şi cum ar fi fost intens lucrat la sală. Aplică această cremă nunanţatoare mai închisă pe marginile şi în mijlocul abdomenului. Crema cu efect iluminator aplicată pe braţe şi pe mâini îşi dă un aspect de fermitate. Dincolo de partea vestimentară şi produsele cosmetice, se spune că eşti ceea ce mănânci. De aceea, este bine să limitezi consumul de sare. Sodiul va face ca organismul tău să reţină mai multă apă şi astfel corpul va părea mai umflat. Alternativa este să optezi pentru pentru mâncărurile de sezon, bogate în vitamine, cum ar fi fructele şi legumele.

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
121 JPG
Capture JPG
16x9   aledaida jpg
KF L 15 jpg
retete jpg