Uleiul de Manuka. Cum este obținut și la ce ajută acesta

Pământul a oferit întotdeauna beneficii extraordinare pentru tenul, starea generală de spirit și sănătate pentru omul de rând. Plantele prezente pe pământ sunt alcătuite din compuși chimici, care nu pot fi observați cu ochiul liber, ci doar cu un aparat special. Preparata ca la carte, fiecare floare, sămânță sau scoarță ar putea asculte remedii importante.

image

Cum funcționează și ce beneficii are un ulei esențial?

Dacă utilizezi un ulei esențial, vei percepi instant parfumul atunci când compușii din aceasta intracționează cu senzorii de la nivel cerebral, deoarece compușii aromatici se mișcă rapid prin aer. Există aproximativ 3.000 de tipuri de compuși aromatici volatili ce au fost fost descoperiți până azi. Trebuie să ținem cont că acești compuși determină în mod considerabil beneficiile, arma și proprietățile fiecărui ului esențial pe care-l utilizăm. Mai important, structura chimică este unică pentru fiecare ulei esențial, aceasta variind în funcție de specia și planta pe care o utilizăm. 

Aceste produse viază foarte mult, iar acestea pot fi utilizate pentru tot felul de scopuri, începând cu frumusețea tenelui. Totuși, ce tip de ulei esențial putem alege care să aibă și proprietăți antibacteriene? Din marea de uleiuri disponibile pe piața, doar câteva au reușit să se remarce foarte repede. Uleiul de ceai verde, uleiul de arbore de ceai și uleiul de Manuka. Cel din urmă fiind alcătuit din foarte multe particule de fitonutrienți, care se remarcă foarte rapid prin puterea pe care acesta îl are. Studiul din spatele acestui tip de ulei are în vedere că are o putere activitate antioxidantă, fiind cu mult mai puternică decât alte tipuri de ulei, cum ar fi cel de ceai verde, fiind semnificativ mai puternic împotriva acestora. 

Mai mult, acesta poate fi aplicat și pe piele, fiind mai puțin iritant decât uleiul de arbore de ceai, dar doar dacă este aplicat în cantități mici, conform informațiilor furnizate de către producător, fiind disponibil în magazinele fizice și on-line, de la 89 de lei.

După ce ai aflat informațiile de bază și de unde provin, este momentul prielnic să înveți și cum să le folosești. Nu trebuie să fii expert ca să te bucuri de gama extinsă de beneficii pe care acestea le au, ai nevoie doar de o mai bună înțelegere a modului în care acestea funcționează și, mai important, să urmezi instrucțiunile pe care producătorul le-a oferit. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
image png
femeie sexy jpg
2 bd IMG 8130b jpg
foto sex jpeg
zodia singura de sarbatori jpg