Vrei un ten mai tânăr? Încearcă masca din pudră de aur!

Masca din pudră de aur!
Masca din pudră de aur!

Ai tenul lipsit de strălucire şi fermitate? Poţi încerca noua mască din pudră de aur de 24 k, un tratament unic în lume şi practicat acum, în exclusivitate, la salonul Tantastic din Bucureşti. Gabriela Mihalache, cosmetician în cadrul salonului, ne spune care sunt beneficiile acestei măşti.

Masca din pudră de aur e un tratament facial inovator, destinat tuturor tipurilor de piele. Are un efect de lifting facial, de întinerire şi conferă pielii elasticitate, fermitate şi prospeţime.

Este un tratament de purificare şi regenerare destinat oricărei femei, dar în special celor trecute de 25 de ani. Masca are ca ingrediente praf de perle, minerale de la Marea Moartă, Omega3, Omega 6, Omega 10, caviar, alge marine şi pudră de aur de 24 k.

Masca din pudră de aur!
Masca din pudră de aur!

Este un tratament 3 în 1 şi presupune trei paşi. Primul pas constă în aplicarea unei măşti preparatoare care deschide porii pielii şi ajută la exfolierea celulelor moarte.


    Masca din pudră de aur!
Masca din pudră de aur!

simeon stalpnicul png

Următorul pas presupune aplicarea măştii cu pudră de aur de 24 k. Este produsul care face acest tratament unic în lume şi acum practicat în exclusivitate la Tantastic Studio. Ultimul pas: folosirea unui ser pe bază de uleiuri terapeutice, minerale de la Marea Moartă şi pudră de perle.

Serul e o formulă foarte concentrată care hidratează şi ajută celelate produse să restabilească balanţa dintre elasticitate, hidratare şi igienă a tenului. Tratamentul durează 60 de minute şi costă 200 de lei. Se recomandă ca după tratament, timp de 2-3 ore să nu aplici pe faţă machiaj.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
manichiura acasa jpeg
pexels Horoscop 28 octombrie
proiect masa tineri alba
Mâini uscate și crăpate