Un ingredient banal îți face mașina de spălat ca nouă. Trucul folosit de gospodinele cu experiență

Este unul dintre cele mai folosite obiecte electrocasnice din casa noastră, motiv pentru care este nevoie să acordăm o atenție specială întreținerii acestuia. Mașina de spălat este nelipsită din mai toate casele din țară, iar cu toții încercăm să o păstrăm cât mai curată. Cu toate acestea, dacă exteriorul este destul de ușor de îngrijit, interiorul poate să ne pună ceva probleme. Din fericire, există un truc ingenios care poate curăța rapid mașina de spălat.

Oțetul ne poate ajuta să curățăm mașina de spălat / foto: Freepik
Oțetul ne poate ajuta să curățăm mașina de spălat / foto: Freepik

Mașina de spălat este o prezență comună în casele noastre. Acest obiect atât de util este folosit, de cele mai multe ori, de două ori pe săptămână, în unele cazuri chiar și mai des. Însă, chiar dacă mașina de spălat ne curăță fără probleme hainele, nu trebuie să uităm că și ea, la rândul ei, va avea nevoie de ceva mentenanță.

Din cauza resturilor de detergent, cât și a acumulării de umezeală în interiorul ei, acest obiect electrocasnic poate căpăta un miros neplăcut, cât și un aspect neîgrijit, motiv pentru care trebuie curățat constant.

Iar dacă nu vrem să cheltuim bani pe soluții chimice, avem la dispoziție un ingredient banal, care se găsește în toate casele și care ne poate mențina mașina de spălat curată: oțetul! Acesta nu doar că poate menține aspectul exterior al mașinii, dar poate curăța eficient și interiorul.

Cum putem curăța mașina de spălat cu oțet

Este foarte simplu să utilizăm oțetul pentru a curăța mașina de spălat. Mai precis, tot ce trebuie să facem este să punem acest ingredient într-o sticlă cu pulverizator, apoi să îl aplicăm pe ușa mașinii de spălat, în sertarul pentru detergent, cât și la garnitura de cauciuc.

După ce am lăsat oțetul să acționeze vreme de 2 minute, trebuie să ștergem bine componentele mașinii cu o cârpă moale, ori cu un burete.

De asemenea, mai putem să turnăm o cană de oțet în compartimentul pentru detergent, iar apoi să selectăm un ciclu de spălare, la o temperatură cât mai ridicată. Desigur, nu trebuie să adăugăm haine în cuva mașinii, în timpul acestei spălări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Peste 420 000 de fani au celebrat timp de patru zile si patru nopti la cea de a opta editie UNTOLD 2 750x380 jpg
horoscop zilnic jpg
LEnIqIYDrjpY8vCawLfUC e8jZx59J0eJmznNLKj2WoBCebc3zy MdvkB8juzl515FCHPIzOrGVyEOrg0QARVRxRVR1HQMT QZGv9 vVnAseNpCIOVrfKDrPElEuPbDei U5 s fw91iNKD8tdEbSQ8
zF1TEfjQWoGYhqOt3gCnX6 2Q5JwsAXyqRXtlsi71NiqAmdhdWBGmtl51s uD5DMgHtWy4Fd1UZASrIq4pvNXJTELZ HuJzvaTmD8rOgyvDBXgnM33u4s5493x7XOkqVy6DNrXLhkfRzLbpJzgRdtiA
1 ardei umpluti jpg jpeg
horoscop jpg
horoscop 26 martie jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net