Ce au făcut concurenții Asia Express, cu doar câteva ore înainte de marea premieră de la Antena 1. Duminică, 1 septembrie, începe aventura pe Drumul Zeilor!

#Exclusiv Click!

Un nou sezona Asia Express este pe punctul să înceapă astăzi, 1 septembrie 2024, la ora 20.00, la Antena 1. Au ieșit la iveală noi detalii din cadrul emisiunii, iar telespectatorii sunt curioși să afle ce se va mai întâmpla pe Drumul Zeilor. De asemenea, Click! are imagini exclusive cu concurenții, care s-au relaxat pe cinste, la o cafenea, cu doar câteva ore înainte de marea premieră de la Antena 1. 

Asia Express / foto: Arhiva Click!
Asia Express / foto: Arhiva Click!

Asia Express 2024 vine cu noi surprize pentru cei de acasă. După două sezoane de America Express, producătorii au decis să revină la formatul inițial în care participanții sunt nevoiți, pentru a obține marele premiu de 30.000 de euro și trofeul competiției, să treacă mai multe probe dificile. 

Și, pentru a se pregăti cum se cuvine pentru marea premieră de la Antena 1, ce va avea loc duminică, 1 septembrie, concurenții nu au ținut cont de vremea mohorâtă și au ieșit împreună în oraș. Paparazzii Click! i-au surprins la o cafenea din Capitală, în timp ce se bucurau de o bârfă, o cafea și de unul de compania altuia. Îmbrăcați lejer, nu s-au arătat a fi deloc deranjanți de faptul că ceilalți clienți de la cafeneaua cu pricina i-au admirat minute în șir. 

Care sunt cele 9 echipe Asia Express

Vedetele vor fi nevoite să treacă prin cea mai dificilă provocare a vieții lor. Nivelul de dificultate este destul ridicat. 

Drumul Zeilor are un traseu de 7.000 de kilometri și traversează 3 țări: Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Cele nouă echipe de vedete care vor face tot posibilul să parcurgă Drumul Soarelui integral sunt următoarele: Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, soțul ei, comedianții Ioana State și Mane Voicu, creatorul de conținut și antreprenoarea Carmen Negoiță alături de sora sa, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul său, actorul Cosmin Vijeu, Andrei Ursu și Vlad Condurache.

Irina Fodor: „Pentru telespectatori va fi fascinant!”

La cârma prezentării emisiunii se află în continuare Irina Fodor, și recent a vorbit despre noile surprize de care atât concurenții, cât și cei de acasă, vor avea parte.

„Thailanda mi-a fost dezvăluită și mai frumos anul acesta decât o știam. Locurile prin care am trecut mi-au transmis atâta pace și armonie, deși adrenalina cursei te ține în priză tot timpul. Următoarea țară de pe traseu m-a uluit: Malaezia – aici am întâlnit culturi atât de diferite și am avut experiențe atât de diverse!

Nici nu știu cu ce să încep – cu sărbătoarea Ramadanului sau cu junglele luxuriante ori cu orașele spectaculoase prin care am trecut… Malaezia a fost un șoc cultural față de Thailanda. Aici e o cultură cu totul diferită, a trebuit să ne adaptăm și noi.

Cât despre Indonezia, aici am ajuns într-o perioadă foarte aglomerată. Pentru telespectatori va fi fascinant să vadă această față a Indoneziei, va fi un impact cultural foarte puternic. Sunt lucruri cu care noi nu suntem obișnuiți, iar oamenii de acasă vor trăi alături de noi această aventură cu sufletul la gură”, a spus Irina Fodor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro