Cu ce impresii s-au întors concurenții de la Asia Express? Când va fi difuzată emisiunea? „Aventura a luat sfârșit!”

După aproape două luni petrecute pe Drumul Zeilor, concurenții de la Asia Express au revenit în România. Filmările pentru Asia Express 2024 s-au terminat, iar toți participanții  s-au întors acasă cu tolba plină de amintiri din ceea au numit experiența vieții lor. Aceștia au dezvăluit și data la care va fi difuzat cel mai așteptat show de la Antena 1. 

Nouă echipe de vedete au pășit pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia în aventura Asia Express 2024, sezonul 7: Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache.

Concurenții au avut de înfruntat o serie de provocări, de la obiceiurile ciudate și inedite, la temperaturile foarte ridicate și diferențele lingvistice, fiind puși în situații cât se poate de dificile. Au trebuit să ajungă din Thailanda până în Bali fără telefon, cu doar un dolar pe zi. Drumul parcurs s-a întins pe o distanță de nu mai puțin de 7.000 de kilometri. În acest an au fost 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Întorși acasă, cu toții au intrat imediat în contact cu fanii de pe rețelele de socializare, povestind cu nesaț, cât s-a putut și ce au avut voie prin contract, din marea aventură a vieții lor. 

image

Andrei Ursu: „ O experiență extraordinar de tare”

Andrei Ursu a făcut echipă în cadrul competiției Asia Express cu partenerul lui, Vlad Condurache. Solistul a postat pe InstaStory un videoclip prin intermediul căruia a mărturisit că experiența pe care a avut-o la Asia Express 2024 a fost una de neuitat.

„Filmările pentru Asia Express s-au terminat, abia aștept să vedeți emisiunea în toamnă. Ce pot să zic eu este că a fost o experiență extraordinar de tare, iar ce mă bucură și mai mult este faptul că în astea două luni de când am plecat (...) piesa noastră a stat pe locul 1 pe radio tot timpul ăsta, am văzut acum. 

8 săptămâni pe locul 1, este cel mai tare lucru care mi s-a putut întâmpla și abia aștept să ajung acasă, abia aștept să mă întorc la familie”, a mărturisit Andrei Ursu, pe InstaStory.

image

Betty Vișănescu: „Nu totul constă în bani”

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a realizat și ea o sesiune de întrebări și răspunsuri împreună cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Aceștia au fost curioși să afle mai multe despre participarea ei la Asia Express, iar Betty a dat din casă cât a putut. 

„Am primit de la voi întrebarea <<Cum ți s-a părut în Asia sau ce ai învățat de acolo>>, într-un număr mare, așa că am ales să vă răspund cu cuvintele mele. Cel mai de preț lucru pe care l-am învățat din toată experiența Asia Express este să apreciez fiecare lucru, oricât de mic este el. 

Sincer, în momentul de față doresc să trăiesc într-un mediu liniștit, simplu și să mă bucur de viață frumos și decent. Nu că aș fi eu o persoană prea complicată, sunt mai degrabă simplă, însă vă spun... bucurați-vă de orice! 

Chiar dacă aveți sau nu. Nu totul constă în bani. Totul constă în felul în care noi vrem să trăim, să ne facem viața. Ne putem bucura și de o simplă plimbare în parc, însă cu persoanele potrivite”, a scris cântăreața, pe InstaStory.

Și Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty, a făcut o serie de mărturisiri despre show-ul care i-a marcat viața.

„Aceasta a fost o parte din familia mea la Asia Express! Am avut parte de niște sentimente și de experiențe pe care nu le voi uita niciodată. Filmările Asia Express România au luat sfârșit, așa că așteptați cu nerăbdare să apară noul sezon pe tv, eu doar atât vă zic, o să fie incediar! Vă pup și vă îmbrățișez! AsiaExpress continuă!”, a scris el pe Instagram.

image

Când se difuzează noul sezon Asia Express 2024? 

Anca Țurcașiu a făcut echipă cu prietena ei, actrița Andreea Samson. Odată întoarsă acasă, solista și-a îmbrățișat pisica de care i-a fost foarte dor și a dezvăluit când anume se va difuza cel de-al șaptelea sezon din Asia Express, la Antena 1. 

A fost fascinant, abia aștept să urmăriți din septembrie tot ce s-a întâmplat acolo, pe Antena 1. Vă mulțumesc pentru toate gândurile voastre bune, vreau să vă spun că mi-a fost foarte dor de voi și vă promit că începând de astăzi vom fi împreună pe toate rețelele de socializare. Vă pup!”, a spus Anca, pe rețelele de socializare. 

Și chef Nicolai Tand și-a anunțat reîntoarcerea în țară.

„N-am suficiente cuvinte să vă spun cum a fost în Asia Express. Tot ce știu e că n-am mai avut asemenea emoții și stări de când mi s-au născut copiii. A fost incredibil, abia aștept să vedeți și voi!Bine v-am regăsit!”, a spus acesta, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net