Ei sunt bodyguarzii Andreei Marin! Ce “fiare” și-a angajat Zâna ca să o păzească de hoți!

#Exclusiv Click!

Acasă la Andreea Marin, câinii latră mai ceva ca-n Giurgiu! Și pe bună dreptate, căci „Zâna” s-a baricadat bine în vila ei din Voluntari, după ce a fost călcată de hoți în mai multe rânduri! Vedeta și-a burdușit casa cu alarme ultimul răcnet și și-a luat și doi câini lupi, care bagă spaima în orice infractor!

Andreea Marin, în grădina casei sale Sursa: Instagram
Andreea Marin, în grădina casei sale Sursa: Instagram

Andreea Marin este vedeta preferată a hoților, în ultimii ani. Aceștia au încercat să-i spargă vila din Voluntari până acum de două ori, în decursul a câțiva ani. Andreea a luat  măsuri după fiecare atac al hoților. A făcut îmbunătățiri serioase la sistemul de securitate al clădirii, care este unul foarte performant.

Mai nou, vila Zânei este păzită strajnic de doi căini lupi, foarte gălăgioși. Cu greu te mai poși apropia acum de cazemata Zânei. Cei doi patrupezi, care străjuiesc intrarea în vila din Voluntari, nu te lasă să faci nici o mișcare greșită!

„O să-i dezamăgesc pe hoți!”

În 2018, după primul atac al hoților, Andreea Marin a făcut o investiție serioasă și și-a împrejmuit vila cu un gard din fier forjat. Atunci a montat și camere de luat vederi peste tot.

Am schimbat ușile, sunt securizate, la fel sunt ferestrele. E cu totul alt sistem. E foarte greu să intri. O să-i dezamăgesc pe hoți, dacă se așteaptă să găsească mare lucru înauntru. Nu au reușit să intre în casă, au venit degeaba. Noi ne perfecționăm, o să facem un sistem de securitate și mai bun”, a declarat vedeta, după ultimul atac al infractorilor, de anul trecut

Iubitul Andreei deține permis de port armă!

Mai mult, iubitul Andreei Marin, fostul consul Adrian Brâncoveanu, deține și un permis de port armă, dar și o armă în casă, cu care se poate apăra la nevoie.

Adrian are permis port armă. El posedă din punct de vedere legal o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el!”, a declarat Andreea Marin, la Prima TV.

Soare, Moflea și Moldoveanu sunt hoții au dat atacul vila Zînei

În martie anul trecut, a fost pentru a doua oară când hoții au dat atacul la vila Zânei, cu scop să mai sustragă diverse lucruri de vlaoare din casa Zânei.

Atacul a fost, însă, unul ratrat. Hoții nu au putut să pătrundă în imobil, datorită sistemului de securitate. Aceștia au declanșat sistemul de alarmă, iar firma de pază care monitoriza vila s-a deplasat la fața locului și a apelat numărul de urgență 112. Poliția a sosit la fața locului foarte repede.

În urmă cu șapte ani, Andreea Marin s-a trezit, însă, cu hoții chiar în casă. Aceștia au sustras atunci din locuința Zânei câteva lucruri nu foarte valoroase.

Cei trei spărgători, porecliți Soare, Moflea și Moldoveanu, au furat bunuri în valoare de 1.000 de lei și s-au ales cu pedepse cuprinse între 2 ani și jumătate și 4 ani și jumătate. Ei au trebuit s-o despăgubească pe vedetă și să-i mai plătească și despăgubiri morale de 1.300 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!