Ioana Băsescu, certată cu prevederile Codului Rutier! A ieșit val-vârtej din bancă

Ultima actualizare:

Ioana Băsescu, în vârstă de 45 de ani, fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, s-a retras de o bună perioadă din lumina reflectoarelor și rareori este văzută în public. Vigilenți, paparazzii Click! au reușit să surprindă mai multe cadre cu Ioana Băsescu, în oraș, în zona centrală a Bucureștiului. 

Ioana Băsescu a fost fotografiată de către paparazzii Click!, în zona Beller din Capitală. Ioana Băsescu a părăsit o bancă val-vârtej și, cu niște acte în mână, a trecut fără să se asigure strada pentru a ajunge la autoturismul său parcat în apropiere.

Un lucru este cert, discuția pe care a avut-o Ioana cu angajații băncii nu a fost una care  i-a fost pe plac, judecând după expresia facială mohorâtă pe care a afișat-o! 

Citește și: Ioana Băsescu este o mamă modernă! Uite cum se distrează alături de fiu 

Dacă sora sa mai mică, Elena, preferă ținutele îndrăznețe, care adesea lasă multă piele la vedere, acesta nu este și cazul Ioanei Băsescu. Ioana a purtat un trench de culoare bej și o pereche de pantofi stiletto. Părul l-a avut prins simplu, iar machiajul a fost unul minimal. 

Ioana Băsescu are probleme cu legea 

Mai multe persoane, printre care Elena Udrea, Ioana Băsescu au fost trimise în judecată de procurorii DNA, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, în primă instanţă. Tot în acest dosar, Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, a luat în primă instanţă 5 ani de închisoare. Ioana Băsescu, notar public, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, va fi judecată pentru instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor (2 fapte).

Procurorii susţin că, în cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală, care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campanie.

Vezi și: Cum arată palatul de 1,4 milioane de euro al Ioanei Băsescu 

„Legătura dintre persoanele care obţineau banii pe cale nelegală şi prestatorii de servicii legate de campanie era realizată de inculpata Udrea Elena Gabriela. Aceasta conducea un staff de campanie informal al unuia dintre candidaţi şi, din această poziţie, coordona atât achiziţiile de servicii de campanie, cât şi persoanele care au acţionat ca intermediari pentru plăţile realizate, astfel încât sumele de bani să ajungă la societăţile prestatoare”, susţin procurorii.

Soțul Ioanei Băsescu, probleme cu polițiștii 

Nu doar Ioana Băsescu a avut probleme cu legea, ci și soțul acesteia, avocatul Radu Pricop. În 2019 el a fost implicat într-un proces, dar în anul 2022 a fost achitat definitiv într-un dosar în care a fost acuzat pentru complicitate la șantaj și instigare la fals.

În plus, pe 5 noiembrie 2021, ginerele lui Traian Băsescu a fost amendat de polițiștii de la Serviciul Rutier Buzău pentru o abatere săvârșită în trafic.

Ar putea să te intereseze și: Ioana Băsescu este o soție foarte iubitoare. Ce mesaj duios i-a transmis soțului 

Ioana Băsescu stă departe de privirile curioșilor 

Ioana Băsescu este o prezență mult mai discretă în social media față de sora sa mai mică, Elena. Mezina familiei Băsescu nu ezită să distribuie imagini de la sala de sport sau de la diferitele evenimente la care participă.

Elena pare să se fi reinventat complet și, deși este mama a trei copii, are un tonus foarte bun! Este o mamă singură, însă se descurcă de minune și alocă sume mari de bani pentru educația celor mici, după propriile declarații.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!