Cum umblă Radu Vâlcan pe stradă, la 30 de grade! Accesoriul la care nu renunţă

Ultima actualizare:

Radu Vâlcan, în vârstă de 45 de ani, suferă de frig, chiar dacă afară vara începe să își facă simțită prezența. Paparazzii Click! l-au surprins pe prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii" la o sesiune de shopping. În ciuda gradelor ridicate din termometre, Radu Vâlcan nu a renunțat la hainele groase și nici la masca de protecție! 

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii", încă nu s-a obișnuit cu temperaturile din România, după ce a revenit din aventura din Thailanda. Doar așa ne putem explica de ce, la aproape treizeci de grade Celsius, soțul Adelei Popescu a ieșit la cumpărături echipat cu tricou, cămașă și pantaloni lungi.

Ce-i drept, toate articolele vestimentare îi stăteau de minune, semn că Radu Vâlcan știe care foarte bine care sunt ținutele care îl avantajează. Și-a protejat capul de razele puternice ale soarelui cu o șapcă. Nici masca de protecție nu a lipsit! 

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, secrete din căsnicie. Cum fac față geloziei

Paparazii Click! l-au surprins pe Radu Vâlcan la o sesiune de shopping în unul dintre centrele comerciale de dimenisuni mari din Capitală. Odată ajuns în parcare, Radu nu s-a grăbit să coboare din autoturism, ci a petrecut timp butonând telefonul. După o vreme, a intrat în magazinul din care a achiziționat mai multe produse. A așezat produsele cu grijă în portbagaj și s-a îndreptat spre casă, unde îl așteptau Adela Popescu și cei trei copii pe care îi au împreună. 

Radu Vâlcan prezintă și anul acesta emisiunea „Insula Iubirii", desfășurată în Thailanda. Emisiunea a fost filmată anterior, așadar prezentatorul a revenit deja în țară, unde se bucură de timpul petrecut alături de familie. 

Vezi și: Radu Vâlcan, la 45 de ani. Cum arăta în vremea în care juca în videoclipurile Mădălinei Manole 

Radu Vâlcan are trei băieţi cu Adela Popescu

Radu Vâlcan a avut o reputație de Don Juan înainte să o cunoască pe Adela Popescu. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului „Iubire și onoare". În anul 2015 s-au căsătorit, iar în prezent familia lor este una numeroasă, căci sunt părinții a trei băieți: Alexandru, Andrei și mezinul, pe nume Adrian. 

Adela Popescu nu se sfiește să vorbească public despre aspectele care țin de sfera privată. Astfel, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea" a povestit că a dormit preț de zece minute chiar în timpul nunții! Obosită peste măsură, Adela s-a retras pe o băncuță, departe de ochii invitaților și a dormit un pic! Clipele au fost odihnitoare și i-au dat energia necesară pentru a rezista restul petrecerii. 

Aceasta nu este singura poveste picantă pe care a spus-o Adela. Nici pe departe! Soția lui Radu Vâlcan a povestit, fără reținere, că ea și partenerul de viață au făcut dragoste în baia unui aerport. Confesiunea a fost una suprinzătoare și l-a lăsat fără replică pe cel care modera podcastul, Mihai Bobonete.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici