Ruxi, tot pe fiță și pe opulență! Nu lasă telefonul nici la bălăceală!

Ultima actualizare:

Numai una e opulenta! Vestita Ruxi a ieșit din nou la interval, după ce intrase de tot la apă, după mirobolanta victorie de la “Bravo, ai stil! Celebrities!”. Noroc cu litoralul românesc, că așa mai aflam și noi pe unde își mai unduiește corpul de gazelă Ruxița, senzația Instagramului. 

Ruxi Opulenta a făcut valuri la mare!
Ruxi Opulenta a făcut valuri la mare!

Vedetă de mare angajament în online, Ruxi Opulenta a intrat de tot în umbră după victoria incontestabilă de la “Bravo, ai stil! Celebrities!”. Nu știm ce-a mai făcut între timp, cert este că Ruxi s-a gândit că a venit timpul să mai scoată totuși nițeluș căpșorul la suprafață! Și unde e mai bine pe căldurile astea decât la malul mării?!!!

Și pentru că tot bate vântul pe la Mamaia, în ultima vreme, Ruxi, posesoarea unor forme fizice de invidiat, a considerat că nu ar da rău deloc la imaginea ei sa facă puțin act de prezență musai pe la zona de fițe a litoralului autohton. 

Așa se face că Ruxi Opulenta a fost surprinsă, recent, de către paparazzii Click!, în toată splendoarea ei, la mare, la o bălăceală pe cinste. Ce-i drept, trebuie să recunoaștem că Ruxi se cam încadrează în standardele de “minoră” ale domnului Buhnici, căci arată beton și nici nu are vergeturi. 

Stă mai prost, însă, cu relaxarea, am putea spune, căci e în “priză” până și în apa mării! Ruxi este atât de atașată de obiectul de lucru, vorba aceea-telefonul, încât nu se dezlipește de acesta nici măcar când intră în apă. Riscurile meseriei, ce se mai comentăm!

Cine e Ruxi Opulenta?

Ruxi Opulenta, pe numele real Roxana Erdei, a devenit cunoscută inițial ca jumătatea proiectului LikeOne, început alături de Creaţa. Cele două au decis să urmeze drumuri diferite în carieră şi s-au separat chiar dacă aveau succes.

Ruxi se poate lăuda cu peste 537.000 de fani pe Instagram şi aproape 900.000 de fani pe contul de Youtube.  

Ruxi Opulenta a fost câștigătoarea incontestabilă a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”, sezonul șapte. Tânăra a fost încă de la început favorita publicului în competiția difuzată de Kanal D. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!